Prima paginăPolitica

Deputatul Laurențiu Leoreanu: „Am votat pentru o Românie normală, în care fiecare român să se simtă bine, protejat, demn și respectat”

Deputatul Laurențiu Leoreanu: „Am votat pentru o Românie normală, în care fiecare român să se simtă bine, protejat, demn și respectat”

Dimensiune text

 

Duminică, 10 noiembrie, românii sunt chemați la urne pentru a-și alege președintele, în cadrul primului tur al alegerilor prezidențiale din acest an.

Deputatul PNL de Neamț Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte al PNL, a votat alături de familie la Școala „Alexandru Ioan Cuza” din Roman. „Sperăm ca lumea să vină la vot, pentru că este un drept important pe care românii îl au și pe care l-au câștigat cu sacrificii. De votul fiecărui român depinde soarta acestei țări, mai ales astăzi, când votăm pentru funcția cea mai înaltă în stat, o funcție care poate da viziunea pe următorii ani pentru România, o țară care poate asigura o poziție demnă în Europa, în Alianța Nord-Atlantică și cu toți partenerii pe care îi avem, o țară care are nevoie de un președinte care să o reprezinte cu demnitate, o țară pentru care dorim normalitatea. Astăzi, am votat pentru o Românie normală, pentru o țară liberă, prosperă, în care fiecare român, indiferent că se află în interiorul ei sau în afară, să se simtă bine, protejat, demn și respectat”, a declarat deputatul Laurențiu Leoreanu.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0