Prima paginăActualitateRural

DEPISTAŢI ÎN TRAFIC SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI

DEPISTAŢI ÎN TRAFIC SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI

Dimensiune text

 

traficÎn noaptea de duminică spre luni, poliţiştii au identificat în trafic doi conducători auto ce se aflau sub influenţa alcolului, iar un tânăr a fost depistat conducând în timp ce avea permisul suspendat

Astfel, în noaptea de 27 spre 28 martie, la ora 00.09, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Tămăşeni, a depistat un tânăr de 20 de ani în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acelaşi echipaj, în jurul orei 01.25, a mai depistat, pe strada Dumbravei, din Tămăşeni, un bărbat de 43 de ani care conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în noaptea de 27 spre 28 martie, la orele 03.25, poliţiştii Postului de Poliţie Cordun, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Progresului, au depistat un tânăr de 23 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În toate cazurile, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0