Prima paginăPolitica

Demisii cu efect surprinzător în PSD Roman

Dimensiune text

Președintele Vacaru dă funcția onorifică pe fotoliul de director. Consilierul local Eugen Păuleț este înlocuit de Constantin Holban.

Președintele Organizației PSD Roman, Leonard Vacaru, a demisionat din funcție, garantând colegilor săi de partid, prezenți vineri în ședință de Birou Politic, că le va fi aproape și în următoarele bătălii politice. La aproape doi ani de la alegerile interne, profesorul Leonard Vacaru se declară mulțumit de activitatea sa ca președinte și de roadele muncii în echipă, cel mai bun argument fiind rezultatele din alegerile locale și cele parlamentare din 2012, chiar dacă PSD a pierdut fotoliul de primar. ”Sper să mă pot dedica activității care mi-a rămas prima dragoste. Munca și dăruirea depuse pentru renumele Colegiului Tehnic Danubiana, pentru binele și succesul elevilor, susținerea de care m-am bucurat din partea colegilor mei din școală sunt motive suficiente pentru a-mi dori să le dedic toată priceperea și energia mea”, a declarat profesorul Leonard Vacaru. Surse oficiale au confirmat că numirea acestuia ca director al Colegiului Tehnic ”Danubiana” este ”pe drum”.

În același timp, consilierul local PSD Eugen Păuleț a demisionat din Consiliul Local Roman, acolo unde, ca și în fața colegilor de partid cu care s-a întâlnit vineri, a motivat că vrea să se dedice familiei și afacerilor, anunțând că intenționează să revină în politică, și nu oricum, ci ca președinte al Organizației PSD Roman. Membrii BP au decis ca ofițerul în rezervă Constantin Holban, primul supleant pe lista PSD, să preia fotoliul de consilier local, după demisia lui Păuleț.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0