Prima paginăSocial

Delgaz Grid înlocuiește în acest an 7 kilometri din rețeaua de gaz din Roman

Delgaz Grid înlocuiește în acest an 7 kilometri din rețeaua de gaz din Roman

Dimensiune text

 

Compania Delgaz Grid a realizat trei proiecte de investiții, anul trecut, în județul Neamț, cu o valoare totală de peste trei milioane de lei, care au vizat modernizarea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste 12 kilometri, precum și a unei stații de reglare-măsurare a presiunii gazelor naturale. Tot în 2019, sistemul de distribuție a gazelor naturale a fost extins cu 3,7 kilometri prin investiții de peste 150.000 de lei, informează un comunicat al companiei.

„Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”, declară Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

Compania noastră și-a propus pentru acest an lucrări de modernizare și extindere a sistemului de distribuție a gazelor naturale din județul Neamț, una dintre acestea fiind înlocuirea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste șapte kilometri, în municipiul Roman pe străzile: Ion Ionescu de la Brad, Mihai Eminescu, Ștefan cel Mare, Bogdan Dragoș, Nordului, Aprodu Purice, Soldat Porojan, Vasile Alecsandri și Smârdan.

Citește și:   Liceenii români pot aplica din nou pentru burse de studiu în SUA, prin programul FLEX 2022-2023

Delgaz Grid, compania de distribuție din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de circa 22.650 de kilometri, în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de peste 81.500 de kilometri, în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2 miliarde de euro, mai precizează reprezentanții Delgaz Grid.

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0