Dedeman acordă burse elevilor de liceu din mediul rural

HomeSocial

Dedeman acordă burse elevilor de liceu din mediul rural

 

Programul burselor școlare de care vor beneficia elevii de liceu din mediul rural cu rezultate școlare foarte bune, dar cu posibilități materiale reduse, derulat de compania Dedeman din 2008, prin asociația cu același nume, continuă și în anul școlar 2019 – 2020, informează un comunicat al Asociației Dedeman.

Programul se adresează elevilor care au domiciliul în mediul rural și care au fost declarați admiși în anul școlar 2019 – 2020 în clasa a IX-a la unul din liceele de stat cu medie peste 8 (opt) și care nu au posibilități materiale pentru continuarea studiilor.

Cuantumul burselor se stabilește anual de către Consiliul Director al Asociației Dedeman, iar pentru anul școlar 2019 – 2020 este de 350 de lei. Bursele sunt anuale și se plătesc lunar, doar pentru perioada cursurilor școlare.

Condițiile pe care elevul trebuie să le îndeplinească sunt prevăzute în Regulamentul de Acordare a Bursei ce poate fi găsit pe site-ul http://asociatiadedeman.ro, precum și la departamentul Resurse Umane din cadrul magazinelor Dedeman. Selecția se va face pe bază de dosar ce va conține documentele indicate în regulament și care se va depune la birourile de Resurse Umane din cadrul magazinelor Dedeman. Dosarele se pot depune până la data de 15 octombrie 2019, iar câștigătorii burselor vor fi anunțați în perioada 25 – 28 octombrie 2019.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Camelia 3 ani ago

    Nu mi se pare obiectiv modul de acordare al acestor burse. De ce nu pot primi si cei care sunt deja in clasa a xa..care intre timp au ramas orfani..si indeplinesc toate celelalte cinditii?