Prima paginăTimp liber

Decathlon invită locuitorii din Neamţ la sport, în weekendul dinaintea deschiderii primului magazin din județ

Decathlon invită locuitorii din Neamţ la sport, în weekendul dinaintea deschiderii primului magazin din județ

Dimensiune text

 

În weekendul 9-10 decembrie, nemţenii sunt aşteptaţi în incinta Galeria Piatra Neamţ cu o serie de competiţii sportive şi premii surpriză, pregătite de Decathlon.

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deschide joi, 14 decembrie 2017, primul său magazin din Neamţ, în incinta Galeria Piatra Neamţ, situată pe Strada Plăieşului, nr. 2, Piatra Neamț. În weekendul 9 – 10 decembrie, cu câteva zile înainte de inaugurarea noului spaţiu, Decathlon organizează mai multe activităţi sportive pentru public, în cadrul aceluiaşi centru comercial.

„În continuarea misiunii sale de a face sportul accesibil tuturor, Decathlon ajunge la Piatra Neamţ cu o ofertă generoasă de articole şi echipamente sportive. Până la marea deschidere a magazinului din data de 14 decembrie, am pregătit pentru nemţeni o serie de activităţi interactive, care vor implica toate persoanele pasionate de sport. Am pregătit pentru ei multiple concursuri antrenante, la care îi invităm să participe şi premii surpriză, oferindu-le, totodată, posibilitatea de a testa produsele noastre. Aceasta este prima acţiune din lunga serie de evenimente sportive pe care le vom organiza la Piatra Neamţ”, a declarat Mihai Ilie, director de magazin Decathlon Piatra Neamţ.

 

Toţi iubitorii de sport din Neamţ sunt aşteptaţi să participe la diversele activităţi şi competiţii sportive în cadrul acţiunii organizate de Decahlon în zilele de 9 şi 10 decembrie, în intervalul orar 11.00 – 19.00, în interiorul Galeria Piatra Neamţ. Participarea la concursurile de tenis, baschet, alergare, mers pe bicicletă sau tir cu arcul, le va pune la dispoziţia câştigătorilor premii surpriză și invitații VIP, cu acces în magazin în ziua deschiderii cu oficialitățile locale și reprezentații companiei.

De asemenea, pasionaţii de sport vor avea ocazia să testeze gratuit produsele Decathlon, printre care trotinete, diverse tipuri de skateboard şi mingi, coşuri pentru baschet, porți de fotbal, mese de tenis sau corzi de sărit, în vederea verificării caracteristicilor tehnice, fiabilităţii şi rezistenţei lor.

Mai mult decât atât, nemţenii vor interacţiona cu reprezentanţii Decathlon, care le vor oferi mai multe informaţii, recomandări şi consiliere în legătură cu sportul preferat.

Magazinul Decathlon din cadrul Galeria Piatra Neamţ se deschide pentru publicul larg vineri, 15 decembrie, începând cu ora 10:00 şi îşi aşteaptă consumatorii cu o gamă variată de produse, la cele mai mici preţuri şi cu o garanţie de cel puţin 2 ani, precizează un comunicat al companiei.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0