De ziua mea, cărți cu autograf și bijuterii unicat cadou pentru tine – guest post Cristina Gherghel

De ziua mea, cărți cu autograf și bijuterii unicat cadou pentru tine – guest post Cristina Gherghel

Dimensiune text

 

Drag cititor, nu te rețin mult.

Ziua de azi are o însemnătate uriașă pentru mine. Pe 14 noiembrie 1975, mama a născut al zecelea copil și ultima fată – a șaptea. Era cât pe ce să mă nască pe câmp, căci șefa de echipă comunistă nu i-a dat voie să rămână acasă. Norocul ei că am decis să văd lumina zilei… pe la 3 noaptea.

Numele – Cristina – pe care-l iubesc foarte mult, nu mi-a fost dat de părinți, ci de copilul moașei care era de gardă în acea noapte.

După ce m-a adus pe mine pe lume, iubita mea mamă a primit ordinul „Gloria Maternă”, semnat de Ceaușescu în persoană – care spunea așa: „Se acordă… pentru meritul de a fi crescut nouă (9) copii. Dar mama crescuse zece (10) și născuse unsprezece (11). Fratele meu mai mic nu au fost pus la socoteală și nici cel care a trecut la cele veșnice mult prea degrabă. Povestea asta amuzantă și totodată tragică a fost descrisă cu lux de amănunte în „14 nuanțe de roșu: Amintiri din copilăria comunistă”. O versiune mai scurtă găsești aici (apasă).

Mai multe despre asta în materialul de mâine.

Astăzi, pentru că este ziua mea, și pentru că 14 noiembrie are o altă însemnătate deosebită pentru mine, vreau să dăruiesc trei (3) exemplare (cu autograf) ale cărții „14 nuanțe de roșu”, un set de bijuterii unicat, special creat pentru acest concurs de Indrani Handmade, plus alte cadouri surpriză.

Te înscrii automat în concurs, în momentul în care lași un în care scrii de ce anume ai dori această carte și folosește aceste două hashtag-uri: #14nuantederosu și #cristinag – numele meu de autoare.

Unde trebuie să lași aceste comentarii?
Pe rețelele mele de socializare, la aceste link-uri:

 

Patru (4) sau cinci (5) vor fi premiații. Concursul se desfășoară pe perioada: 14 – 30 noiembrie 2019. Câștigătorii vor fi contactați prin e-mail și anunțați pe blog-urile mele, rețelele de socializare etc.

Regulamentul complet se găsește aici: https://scriitorcristinag.blogspot.com/2019/11/de-ziua-mea-confesiuni-si-cadouri.html.

În cazul în care citești în engleză, dăruiesc și câteva dintre cărțile mele electronice în engleză. Acestea se pot descărca gratuit de pe contul meu pe Amazon. Nu ai nevoie de date bancare, ci doar de un cont.

Îți doresc o zi absolut fabuloasă și te aștept să te înscrii la concurs!

 

CRISTINA GHERGHEL

 COMENTARII

WORDPRESS: 0