Prima paginăSport

De Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele intră gratuit la bazinul de înot

De Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele intră gratuit la bazinul de înot

Dimensiune text

 

 

Joi, pe 8 martie, când se sărbătorește Ziua Internațională a Femeii, reprezentantele sexului frumos vor putea să aibă acces gratuit la bazinul de înot din Roman.

„Joi, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, conducerea Primăriei municipiului Roman a decis să ofere gratuitate domnișoarelor și doamnelor care doresc să se bucure de serviciile oferite la Bazinul de înot. Bazinul de înot de lângă Sala Polivalentă este deschis pentru agrement de luni până vineri, între orele 10.00 și 21.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 09.30 – 14.00 și 16.00 – 21.00. Sauna funcționează în timpul săptămânii între orele 19.30 – 21.00, iar sâmbătă și duminica de la 18.00 la 20.00”, este anunțul făcut de reprezentanții administrației publice locale.

Tarifele de intrare la bazinul de înot pentru restul zilelor, când nu există gratuități, pot fi consultate accesând următoarea adresă – http://primariaroman.ro/util_bazin.php, iar programul de funcționare poate fi consultat accesând – http://primariaroman.ro/srv_Csm/2018-01-18_program_Bazin_inot_Roman.pdf.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0