De vineri se redeschide Ștrandul. Condiții de acces

HomeSocial

De vineri se redeschide Ștrandul. Condiții de acces

 

Sezonul estival în ștrandul din cadrul Complexului Sportiv și de Agrement „Moldova” din Roman se deschide de vineri, 26 iunie, de la ora 09.00, au anunțat reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Roman.

Pe durata stării de alertă, accesul publicului în Ștrandul Municipal se va face doar în baza unei programări prealabile și a unei declarații pe propria răspundere, a fiecărui beneficiar, potrivit căreia nu a fost expus la cazuri pozitive sau nu au intrat în contact cu persoane suspecte de COVID-19 în ultimele 14 zile –  conform Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 619/1077/din 12.06.2020.

Tarifele de acces se păstrează la același nivel ca anul trecut, de 12 lei pentru adulți și 6 lei pentru copii și pensionari – de luni și până joi și de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii și pensionari – de vineri și până duminică. Copiii sub 3 ani și persoanele cu handicap beneficiază de intrare liberă.

„Accesul publicului se va face în limita a 500 de șezlonguri. Astfel, persoanele interesate pot solicita programarea individual sau cu membrii de familie, în vederea accesării serviciilor ștrandului, la numărul de telefon: 0786.450.754, începând cu data de 25.06.2020, între orele 09.00-15.00. Pe durata sezonului estival 2020 programările se vor face zilnic între orele 09.00- 20.00. Precizăm că accesul publicului în ziua deschiderii – 26 iunie 2020 – va fi gratuit, dar pe bază de programare. Vă invităm să fiți alături de noi și să aveți amintiri frumoase din Ștrandul Municipal și din sezonul estival 2020!”, au precizat reprezentanții CSM Roman.

Reguli generale de respectat în incinta Ștrandului Municipal:
– este obligatorie purtarea măștii în spațiile comune;
– este interzis scuipatul sau suflatul nasului în bazin;
– nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă semne de infecție respiratorie (tuse și strănut frecvente, stare generală alterată) și febră mai mare de 37,3 0 C;
– în apă, fiecărui înotător trebuie să îi revină o suprafață exclusivă de cel puțin 12 mp;
– privitor la șezlonguri, se va respecta o distanță de 2 m, în orice direcție, pentru persoanele care nu fac parte din aceeași familie;
– orice accesare a serviciilor Ștrandului va fi precedată de o procedură de auto-evaluare efectuată de către client, persoanele care prezintă unul sau mai multe din simptomele comune ale îmbolnăvirii cu COVID-19 urmând să nu părăsească locuința și să parcurgă procedurile descrise de autoritățile sanitare.

Se recomandă clienților ca măsuri suplimentare împotriva îmbolnăvirii cu COVID-19:
– evitarea introducerii în incinta ștrandului de alimente sau băuturi aduse de acasă;
– respectarea indicațiilor și regulilor afișate în incinta ștrandului;
– evitarea ieșirii și revenirii în incinta ștrandului sub diverse pretexte.

Terenul de volei pe nisip va putea fi utilizat de maxim 6 jucători, cu păstrarea regulilor de distanțare: la efort fizic (2m) și în repaus (7m).

„Club Sportiv Municipal Roman a implementat pentru siguranța clienților dispozițiile transmise de autoritățile centrale pentru combaterea epidemiei de COVID-19, însă reamintim că este necesar ca fiecare să manifeste o atitudine responsabilă și cooperantă privind respectarea acestora”, au mai transmis reprezentanții CSM Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • david 4 ani ago

    Degeaba, daca am vazut anii trecuti o gramada de [……] care au acces cu fel si fel de saltele in piscina, deranjand linistea si bunul simt al celorlalti.

    [Acest comentariu a fost moderat din cauza limbajului considerat vulgar sau jignitor.]