De vineri se deschide ștrandul

HomeSocial

De vineri se deschide ștrandul

Vineri, 10 iunie, va debuta noul sezon estival în Ștrandul Municipal din cadrul Complexului Sportiv și de Agrement „Moldova”, iar în prima zi intrarea va fi liberă, au anunțat joi reprezentanții Primăriei Roman.

„Locația va oferi și în acest an servicii de calitate tuturor celor care vor căuta o bază de agrement. Așa cum este firesc, pregătirile au avut loc din timp, fiind efectuate lucrările specifice de întreținere, reparații curente, dar și o serie de investiții. Astfel, două tobogane acvatice noi vor completa distracția celor mici, grătarul perimetral al bazinelor a fost înlocuit și, totodată, s-au făcut achiziții pentru îmbunătățirea igienizării pardoselilor. Serviciile din cadrul Complexului Sportiv și de Agrement «Moldova» sunt asigurate de 26 de angajați, inclusiv salvamari. De asemenea, la punctul de prim ajutor se va afla personal calificat. Vă invităm să vă bucurați din plin de această vară și de facilitățile oferite de Complexul Sportiv și de Agrement «Moldova»!”, au precizat reprezentanții Primăriei Roman.

Achiziția celor două tobogane noi a costat municipalitatea 101.000 de lei (inclusiv TVA), adică circa 20.400 de euro.

Programul de funcționare este de luni până joi, între orele 09:00 – 21:00, iar de vineri până duminică, între orele 09:00 – 22:00. Prețul unui bilet de intrare, de luni până joi, este de 6 lei pentru copii și 12 lei pentru adulți, iar de vineri până duminică, 10 lei pentru copii, respectiv 20 de lei pentru adulți.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0