De Sf. Andrei, se deschide patinoarul și se aprinde iluminatul ornamental din oraș

HomeSocial

De Sf. Andrei, se deschide patinoarul și se aprinde iluminatul ornamental din oraș

 

Reprezentanții administrației pubice locale anunță că finalul de lună vine cu mai multe evenimente în spiritul sărbătorilor de iarnă, cum ar fi inaugurarea patinoarului din centrul orașului și aprinderea iluminatului ornamental pe străzi.

Lucrările la patinoarul care se va amenaja în Piața „Roman Vodă”, în parcarea de lângă Colegiul Național „Roman-Vodă”, au început din weekend și autoritățile spun că pe 30 noiembrie se va face și inaugurarea obiectivului. Tot atunci va deveni funcțională și rețeaua de Internet gratuit.

„Ne propunem ca pe data de 30 noiembrie să inaugurăm rețeaua de Wi-Fi de internet gratuit din parcul de lângă primărie, de la Muzeul de Artă și cel din laterala Casei de Cultură. Efectuăm ultimele teste în această perioadă. «Roman WiFi gratuit» este numele rețelei, acolo unde, începând cu data de 30 noiembrie, romașcanii doritori să se conecteze la internet vor putea să facă acest lucru. De asemenea, tot joi, în condițiile în care nu vor apărea probleme deosebite – pentru că aici depindem foarte mult și de tehnică și de condițiile meteo – ne propunem inaugurarea și deschiderea patinoarului și, de asemenea, aprinderea iluminatului ornamental de sărbători”, a declarat primarul Lucian Micu.

Iluminatul ornamental în parcul din fața Primăriei municipiului Roman este estimat a deveni funcțional în jurul datei de 15 decembrie, în prezent lucrându-se la așezarea instalațiilor în brazi și pe fațada Primăriei.

Pe 1 decembrie, după festivitățile închinate sărbătoririi Zilei Naționale a României, va avea loc și inaugurarea Sătucului lui Moș Crăciun, de acolo de unde romașcanii își vor putea procura produse tradiționale de sezon.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0