De la Sfînta Parascheva, către cer

Dimensiune text

S-au închinat la moaştele Sfintei Parascheva, dar n-au mai ajuns acasă. Un accident teribil a avut loc la Sîrca, în judeţul Iaşi, sîmbătă după-amiază, în jurul orei 15.54.

 

 

Membrii unei familii din Piatra Neamţ se întorceau spre casă de la Iaşi, după ce au trecut pe la moaştele Sfintei Parascheva. La volanul autoturismului Matiz se afla Ileana A., în vîrstă de 78 de ani. În maşină se mai aflau soţul şoferiţei, Ion A., în vîrstă de 82 de ani, şi fiica acestora, Cristina A., de 48 de ani.
Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în condiţiile unui carosabil umed, conducătoarea auto din Piatra Neamţ a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autoturism Opel, condus de o tînără„, a afirmat agentul de poliţie Anca-Alexandra Vîjiac, purtător de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi.

În urma impactului, cei doi soţi au decedat pe loc, iar fiica lor a fost grav rănită. Persoana care conducea autoturismul Opel a scăpat cu răni uşoare.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • claemi 8 ani

    d-zeu sa-i ierte!iar sint victime pe autostrada 85!