De la Oftalmologie la Medicină Generală: Allevio Clinic extinde orizonturile îngrijirii medicale

HomeAdvertorialSlide news

De la Oftalmologie la Medicină Generală: Allevio Clinic extinde orizonturile îngrijirii medicale

Allevio Clinic, o prezență de încredere în domeniul oftalmologiei de 14 ani, sărbătorește acum un moment de cotitură semnificativ. În ultimul an, Allevio a extins spectrul de servicii medicale pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de sănătate ale comunităților din Săbăoani, Adjudeni și localitățile învecinate, inclusiv orașul Roman, aducând accesibilitate și calitate în îngrijirea medicală locală.

Cu o istorie de excelență în oftalmologie, Allevio Clinic și-a extins cu succes gama de servicii medicale pentru a acoperi o varietate de specialități medicale esențiale. Acum, locuitorii au acces la consultații de specialitate, ecografii de înaltă performanță, analize medicale de laborator de încredere și optică medicală de top, toate sub același acoperiș.

Specialitățile medicale oferite de Allevio Clinic acoperă o gamă largă de domenii, asigurând o îngrijire comprehensivă pentru pacienți. De la medicină internă la cardiologie, ginecologie, oftalmologie, pediatrie, urologie, endocrinologie și reumatologie, echipa medicală a Allevio Clinic este pregătită să răspundă diverselor nevoi de sănătate ale comunității.

Unul dintre punctele forte ale Allevio Clinic este echipa sa medicală de înaltă calitate, formată din medici specialiști din Iași și Roman. Acești profesioniști dedicați aduc o vastă experiență și cunoștințe în fiecare specialitate medicală oferită, asigurându-se că pacienții primesc cea mai bună îngrijire posibilă.

În plus, Allevio Clinic colaborează cu Synevo pentru a furniza analize medicale de laborator precise și fiabile. Această colaborare strategică garantează că rezultatele testelor sunt la cele mai înalte standarde, oferind astfel pacienților încredere în diagnosticul și tratamentul lor.

Brandul Allevio Clinic rămâne concentrat pe furnizarea de servicii medicale de calitate superioară și pe asigurarea că toți locuitorii din Săbăoani, Adjudeni și Roman au acces la îngrijirea medicală de care au nevoie. Această expansiune este un pas important în îmbunătățirea sănătății și bunăstării comunităților locale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile oferite și pentru programări, vă invităm să ne contactați:
– Săbăoani, str. Orizontului, nr. 76, Tel: 0790 125 685
– Adjudeni, str. Unirii nr. 373 (în incinta dispensarului), tel: 0729 972 476.
– Roman – optică medicală, str. Oituz nr. 2, tel 0766 511 407
– E-mail: clinica.allevio@gmail.com
– Site: www.clinica-allevio.ro

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0