Prima paginăAdvertorial

De ce sunt închise agențiile stradale PublicWin

De ce sunt închise agențiile stradale PublicWin

Dimensiune text

Probabil că o bună parte dintre voi deja ştiţi că noul PublicWin este de fapt, vechiul şi cunoscutul PublicBet. Însă, ce s-a întâmplat, de ce s-a ajuns la această nouă denumire şi cum au fost închise agenţiile stradale, vom afla pe parcursul acestui articol.

Public Bet a fost suspendat în 2015

În anul 2015, cei de la Public Bet au început să aibă probleme cu autorităţile, mai exact cu cei de la Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc, care au ales să îi retragă licenţa de funcţionare la data de 01.11.2015. Motivul? Se pare că cei de la Public Bet ar fi încălcat mai multe prevederi legale.

Ulterior, Public Bet s-a transformat în Public Win şi anunța că vor acţiona în judecată pe cei de la ONJN, pentru ca operatorul să îşi poată relua activitatea, ba mai mult, PublicWin a emis şi un comunicat în acest sens.

A venit şi reacţia celor de la ONJN, iar cei de la PublicWin nu s-au lăsat mai prejos şi au revenit cu un alt comunicat, prin care au specificat faptul că PUBLICWIN funcţiona legal pe teritoriul ţării noastre din 2017 şi până la 18 septembrie 2018, când cei de la ONJN au luat decizia de a suspenda, pe o perioadă de 30 de zile, activitatea atât online cât şi offline a casei de pariuri.

Aşadar, probabil că principalul motiv pentru care toate agenţiile stradale PublicWin au fost închise ţine de această decizie a celor de la ONJN, prin care s-a suspendat activitatea PublicBet, pe o perioadă de 30 de zile. Cel mai probabil, reprezentanţii casei de pariuri ar fi luat decizia ca agenţia să revină doar în mediul online. Vezi mai multe pe pagina cum fac cont la public win.

Uşor, PublicWin a crescut

Deşi au întâmpinat mai multe probleme, cei de la PublicWin au reuşit să revină, chiar dacă doar pe segmentul online, şi să urce, încet, dar sigur, în ierarhia caselor de pariuri.

Probabil că unul dintre motivele pentru care PublicWin s-a bucurat de un succes atât de rapid ţine şi de faptul că marea majoritatea a clienţilor cunoşteau deja faptul că PublicWin este fosta PublicBet şi, astfel, au rămas fideli uneia dintre cele mai vechi case de pariuri de la noi din ţară.

Totodată, un alt motiv ar putea ţine de bonusurile, promoţiile şi oferta de pariere pe care PublicWin o pune la dispoziţie clienţilor săi.

Aşadar, putem observa cum o casă de pariuri a renăscut din propria-i cenuşă şi a reuşit să ajungă în top, având, desigur, atuul vechimii.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0