Prima paginăRoman

„Dați un leu pentru Casa Celibidache!”

Dimensiune text

Administrația locală și-a propus ca, anul viitor, să înceapă reabilitarea Casei Celibidache.

 

 

În încercarea de a identifica sursele de finanțare necesare realizării acestor lucrări de reabilitare, reprezentanții Primăriei Roman iau în considerare chiar și demararea unei campanii asemănătoare cu cea cunoscută sub numele „Dați un leu pentru Ateneu!”, astfel încât, pe lângă sumele alocate din bugetul local, județean sau național în acest scop, firme importante din țară să poată contribui financiar la transformarea Casei Celibidache într-un monument atractiv. „Am purtat mai multe discuții pe această temă și ni s-a promis un sprijin important, inclusiv din partea Elenei Udrea, care va face lobby la constructorii din București pe această temă. Se ia în considerare chiar și realizarea unei acțiuni precum «Dați un leu pentru Ateneu!”», astfel încât să fie strânse, prin colectă publică, finanțări de la firme puternice care vor să se implice în reabilitarea acestui obiectiv, parte a patrimoniului național și internațional”, a precizat primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

COMENTARII

WORDPRESS: 8
 • un cetățean 8 ani

  Păi nu reabilitează echipa minunată Udrea – Leoreanu cu un super proiect și această clădire ? De ce să mai cereți bani de la romașcanii care sunt și așa săraci ?

 • Xfactor 8 ani

  si de ce sa nu se foloseasca o echipa de prin partea noastra, eu consider ca economia locala trebuie incurajata! Iar din moment ce solutiile sunt gasite, sa isi faca treaba primaria si ceilalti. Imi e si frica cand ma gandesc ca poate ne mai vinde Lenuta si cladirea asta!

 • Harakiri 8 ani

  Daca va incepe aceasta campanie, voi fi prinre primii care vor dona , chiar mai mult decit un leu, dar nu vreau ca banii mei sa ajunga la „constructorii din Bucuresti”, prietenii numitei doamne !!

 • Tase...pentru un biet " cetatean "... 8 ani

  Nu-ti face griji prea mari, ” cetatene ” fara nume si identitate…in Roman traiesc destul de multi oameni instariti care pot face donatii pentru si in onoarea marelui Celibidache….am aflat, de exemplu, ca ieri, luni 3 dec., la Primarie s-a prezentat un individ numit Bratescu si a donat PRIMUL LEU pentru care a cerut chitanta…trebuia s-o deconteze, undeva la Iasi…si sa nu uitam ca era un cetatean onorabil, dar sarac din pacate…am auzit ca a luat o intiativa demna de lauda : s-a echipat cu un panou tip sandwich pe care scrie : ” Dati-mi un leu pentru campanie electorala ! ” si umbla pe strazi abordand trecatorii………minunat, incantator, fantastic, bombastic ! Iata, ” cetatene ” un exemplu viu al sufletelor mari, nobile, inaltatoare si datatoare de speranta ! Uraaaaaaaa, traiasca !!!

  • un cetățean 8 ani

   Dacă sunt investitori ,,inimoși ,, care pot face donații generoase ,
   de ce mai este nevoie să dăm și noi romașcanii bani din sărăcia noastă , domnule ,,Tase ,,cu nume și identitate ? A propos, Tase vine de la Anastase ?( o altă doamnă blondă , îndrăgită de romașcani, mai ale de pensionari ?)
   În altă ordine de idei, mie mi se pare că tocmai stimata doamnaăUdrea a venit în acest oraș mic de provincie , doar ca să ,, cerșească ,, voturi ! Vom vedea pe 9 decembrie ….

  • Lira 8 ani

   Tase draga, in Iasi locuiesc de 29 de ani dar la Roman sunt fratele si parintii mei. Sper din toata inima sa se refaca casa Celibidache . E extrem de pretioasa . Sper ca Udrea sa nu castige in colegiul Roman. Bratescu e incomparabil ca moralitate fata de vuvuzela prezidentiabila. Nu cred ca imi va fi rusine sa vin acasa dupa alegeri. Romascanii nu sunt de rasul tarii. Pacat de munca primarului Leoreanu care a schmbat in bine fata orasului.Acum joaca pe o carte proasta. Va regreta.

  • observator 8 ani

   @Tase….unde stateati voi aia buni! Ia luati initiativa si inceprti a dona, acum inainte de alegeri…..ca dupa toti fugiti la USL , dupa ciolan

 • Harakiri 8 ani

  Portocaliilor, e clar ca nu mai aveti (daca ati avut vreodata) argumente pentru a va sustine „catindatii” si „ideologia” ; apelati la jocuri de cuvinte infantile, apelati la jigniri si , in general, va comportati ca niste cai cu ochelari. Nu vedeti ca , sub copitele voastre, se casca prapastia…