HomeRoman

Daruri de Paști, de la PSD Roman

Joi, 2 mai, filiala Roman a PSD a organizat o acțiune caritabilă în care a împărțit peste 200 de pachete cu alimente familiilor nevoiașe din Roman.

 

 

În acțiune au fost implicați președinții tuturor organizațiilor teritoriale ale partidului, arondate celor 43 de circusmcripții electorale din oraș, iar fondurile pentru alimente au fost strânse din donațiile membrilor.

daruri PSD 03052„Ca în fiecare an, ne-am propus această acțiune de ajutorare a familiilor sărace din Roman. Organizația noastră și-a propus, prin cele 43 de organizații teritoriale care se află în Roman, să distribuie 220 de pachete cu alimente. Fiecare pachet conține câte un pui congelat, un litru de ulei, un kilogram de zahăr, un kilogram de făină, un kilogram de mălai, două pâini, un cozanac, un litru de vin și o sticlă de suc. În continuare, suntem preocupați de problemele cetățenilor municipiului, în special de acordarea tichetelor sociale, proiect pe care noi îl susținem și pe viitor”, a declarat Leonard Vacaru, președintele Organizației PSD Roman.

Potrivit acestuia, beneficiare ale pachetelor cu alimente sunt familii aflate în situații delicate, care au fost identificate de către președinții organizațiilor teritoriale, pe baza propriilor evidențe.

Comentarii

WORDPRESS: 0