Prima paginăReligie

„Dăruind lumină pentru viață!” – campanie de strângere de fonduri, haine și jucării pentru copii

„Dăruind lumină pentru viață!” – campanie de strângere de fonduri, haine și jucării pentru copii

Dimensiune text

 

Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, prin Fundația „Episcop Melchisedec” Roman, organizează, în perioada 5-12 aprilie, campania de strângere de fonduri, haine și jucării pentru copiii aflați în cadrul Complexului „Romanița” și „Familia Mea”, sub denumirea: „Dăruind lumină pentru viață!”.

În aceste două centre de îngrijire a minorilor aflați în situații de abandon sau în dificultate familială se află 127 de copii, a căror situație medicală sau școlară necesită o îngrijire specială.

„Campania pe care o inițiem are drept scop conștientizarea societății romașcane cu privire la nevoile acestor copii, la oferirea unor condiții mai bune de a-și trăi copilăria. Scopul nostru este de a oferi în această perioadă prepascală un ajutor, un zâmbet, o mângâiere plecând de la îndemnului Mântuitorului Iisus Hristos: «Fiţi milostivi, precum şi Tatăl vostru este milostiv» (Luca 6, 36). Așadar, Fundația «Episcop Melchisedec» vă invită să ne deveniți parteneri în căutarea copilăriei unor copii aflați în nevoie, dar și în dobândirea propriei noastre mântuiri, căci milostenia lărgeşte şi transformă sufletul omului, deoarece o faptă bună săvârşită în mod constant devine bunătate a sufletului”, precizează un comunicat al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Pentru informații suplimentare poate fi contactat directorul Fundației, Aurelian Constantin Alexa, la numărul de telefon 0728 880 515.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0