Prima paginăRural

Cuţitul „rezolvă” tot mai multe conflicte intrafamiliale

Dimensiune text

Intr-o singură lună, poliţiştii au deschis patru dosare penale pentru tentativă de omor. Intr-unul din cazuri, victima a decedat.

 

 

Bărbatul de 61 de ani din comuna Români care şi-a înjunghiat fiul vitreg va fi cercetat pentru tentativă de omor. Joi, medicii legişti au stabilit că viaţa lui Florin H., în vârstă de 35 de ani, din comuna Români, a fost pusă în pericol. Conflictul a avut loc miercuri, în jurul prânzului. La ora 13.20, Postul de Poliţie Români a fost sesizat, prin 112, despre faptul că Florin H. a fost lovit cu un cuţit de tatăl său vitreg, Ion P., în vârstă de 61 de ani. „Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că între cei doi a izbucnit un conflict pe motiv că Ion P. a vândut o vacă pentru suma de 800 de lei, iar victima a fost nemulţumită de această tranzacţie, cerându-i socoteală de acest fapt tatălui său vitreg”, a afirmat subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Florin H. a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. După ce medicii au confirmat că rănile provocate ar fi putut să-i provoace moartea bărbatului de 35 de ani, ancheta a fost preluată spre competentă soluţionare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor.

Acesta nu este primul caz în care o ceartă se „rezolvă” cu ajutorul cuţitului. Săptămâna trecută, un bărbat a fost înjunghiat la priveghiul unei rude, iar un cioban a păţit acelaşi lucru după ce s-a certat cu un bătrân de 83 de ani. La începutul lunii noiembrie, un bărbat de 33 de ani din Stăniţa a fost înjunghiat de tatăl său. La câteva zile după ce a fost internat în spital, fiul a decedat, iar tatăl acestuia este acum cercetat pentru omor.

COMENTARII

WORDPRESS: 0