HomeActualitateSocial

Cursuri gratuite pentru şomeri

Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ, în parteneriat cu asociaţia ADL-Progres, organizează pentru şomeri cursuri gratuite de antreprenor şi inspector resurse umane.

Asociaţia „ADL-Progres”, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ, organizează, gratuit, în perioada mai – iulie 2015, cursuri de competenţe antreprenoriale şi inspector/referent resurse umane. Aceste cursuri au loc în cadrul proiectului „Integra – Investiţia în oameni – Investiţie sigură”, proiect cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5.

Cursul de inspector/referent resurse umane este un curs de specializare care durează 100 de ore şi se adresează persoanelor cu studii medii din judeţul Neamţ, care vor primi subvenţii lunare. Cursul de competenţe antreprenoriale este un curs de iniţiere care durează 40 de ore şi necesită minim învăţământ general obligatoriu la data absolvirii. Pentru acest curs se asigură cazare, dar nu se oferă subvenţii.

Cursurile se adresează persoanelor care fac parte din una din categoriile: şomeri de lungă durată, şomeri peste 45 ani, şomeri tineri, şomeri de lungă durată tineri, persoane inactive, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Pentru înscrieri şi informaţii, persoanele interesate pot lua legătura cu Asociaţia ADL-Progres, la numerele de telefon 0745.774.795 , 0744.352.447 şi adresa de e-mail:  office@adl-progres.ro, sau cu reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ, la telefon 0744.782.339, 0233.216.663 sau la e-mail: scoala.ccint@gmail.com , scoala@ccint.ro.

Comentarii

WORDPRESS: 0