Cursuri gratuite pentru admiterea la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași

HomeSocial

Cursuri gratuite pentru admiterea la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași

 

 

Cadre didactice de la Facultatea de Bioinginerie Medicală și Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași oferă cursuri de pregătire gratuite, în vederea concursului de admitere 2018, precizează un comunicat al universității.

Astfel, Facultatea de Bioinginerie Medicală oferă pregătire gratuită la disciplinele Biologie (Anatomia şi fiziologia omului, clasa a XI-a) şi Matematică (Algebră şi analiză matematică), pentru specializările Bioinginerie şi Balneofiziokinetoterapie şi recuperare. Programul întâlnirilor este următorul: Matematică – în fiecare miercuri, începând cu ora 16.00, în sala 3.2, iar la Biologie – în fiecare joi, începând cu ora 16.00, în sala 1.6. Există posibilitatea modificării intervalelor orare, în funcţie de opţiunile cursanţilor. Cei interesați se pot înscrie la sesiunile de pregătire prin trimiterea unui e-mail la adresa: bioinginerie@umfiasi.ro.

„Îi aşteptăm pe liceeni să păşească cu încredere în Amfiteatrele Facultăţii de Bioinginerie Medicală, să-şi consolideze cunoştinţele, să descopere problemele şi provocările unei etape incitante din viaţa lor, în care profesorii le sunt prieteni şi parteneri de dialog. Programul propus îi vizează pe candidaţii care au curajul să-şi ia viaţa în mâini cu puterea unui bioinginer, a celor care doresc să descopere universul fascinant al fiziokinetoterapiei și recuperării medicale” , a punctat profesor universitar doctor Anca Galaction, decanul Facultății de Bioinginerie Medicală.

La Facultatea de Farmacie, cursurile sunt organizate în perioada februarie – iunie 2018, la disciplinele de Chimie organică și Biologie vegetală. Pentru lunile februarie și martie, cursurile se vor desfășura după următorul program: Chimie organică – 24 februarie; Chimie organică – 3 martie, 10 martie, 24 martie, 31 martie; Biologie vegetală – 17 martie. Cursurile se vor desfășura în intervalul orar 9:00 – 13:00, în Amfiteatrul „Marțian Cotrău”. Candidaţii interesaţi se pot înscrie prin accesarea formularului disponibil online la adresa: https://goo.gl/forms/twJ74v7pSiTJe8s93.

„Dorim să venim în sprijinul tinerilor care vor să îmbrățișeze nobila profesie de farmacist și s-au hotărât să participe la concursul de admitere. Cursurile vor avea un caracter interactiv, propunându-ne ca împreună cu candidații să aprofundăm aspectele mai dificile din materia de concurs, punând în același timp un accent deosebit pe aplicații. În acest fel, tinerii vor lua contact și cu atmosfera academică care să-i motiveze în plus pentru a urma studiile universitare. Îi așteptăm cu mult drag și le dorim succes”, a declarat profesor universitar doctor Lenuța Profire, decanul Facultății de Farmacie din cadrul UMF Iași.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0