Prima paginăActualitate

Cum vă puteți înregistra în sistemul de alertare în caz de calamitate

Cum vă puteți înregistra în sistemul de alertare în caz de calamitate

Dimensiune text

 

Reprezentanții Primăriei municipiului Roman au anunțat pe pagina de Facebook a instituției faptul că toți romașcanii interesați să primească alerte prin SMS despre informații de interes public din oraș se pot înscrie în baza de date a instituției.

La nivelul municipiului Roman există posibilitatea ca populația să fie alertată, prin trimiterea unui mesaj scurt pe telefonul mobil, asupra unor evenimente de interes public, cum ar fi alerte de vreme rea, exerciții de simulare a unor calamități, producerea unor calamități, întreruperi ale surselor de utilități publice etc. Înregistrarea pentru acest serviciu oferit romașcanilor de municipalitate este gratuită și nu presupune niciun cost suplimentar din partea celor înscriși în sistem.

„Înscrierile se pot face prin transmiterea, la numărul de telefon 0733.460.376, a numelui și prenumelui, informații necesare pentru a putea elimina ulterior numărul din baza de date dacă solicitantul nu mai dorește să primească alerte. Baza de date pentru alertarea populației este funcțională încă din 2012, permite înregistrarea a 100.000 de numere de telefon, la această oră existând înregistrate un număr de circa 12.700 de abonați”, anunță reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0