Cum s-a petrecut accidentul în care și-a pierdut viața Remus Grăjdeanu, fost director în Primăria Roman

HomeSocial

Cum s-a petrecut accidentul în care și-a pierdut viața Remus Grăjdeanu, fost director în Primăria Roman

Remus Grăjdeanu

Remus Grăjdeanu

Miercuri după-amiază, 13 ianuarie, în jurul orei 16.50, pe DN 2 – E 85, pe raza localității Onișcani din județul Bacău, aproape de granița cu județul Neamț, s-a petrecut un accident rutier, după coliziunea a două autoturisme, în urma căruia unul dintre șoferi și-a pierdut viața. Bărbatul decedat era Remus Grăjdeanu, în vârstă de 53 de ani, cunoscut instructor auto din municipiul Roman și fost director în cadrul Primăriei Roman, până în 2015, al Direcţiei de Transport, Autorizări, Comercial şi Evenimente.

Conform IPJ Bacău, din primele cercetări efectuate de polițiștii băcăuani a reieșit că accidentul de pe E 85 s-a petrecut în timp ce Remus Grăjdeanu se îndrepta spre Roman dinspre Bacău, iar în interiorul localității Onișcani acesta ar fi pierdut controlul autovehiculului, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 60 de ani, din județul Bacău.

„Din impact, autoturismul condus de șoferul de 53 de ani a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un pârâu, iar în urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto. Celălalt șofer a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat inspector principal de poliţie Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

 

foto: facebook / RadarePolitieBacau

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0