Prima paginăTimp liber

Cu ce oferte de Revelion vă așteaptă restaurantele

Cu ce oferte de Revelion vă așteaptă restaurantele

Dimensiune text

 

Trecerea în noul an se apropie, iar cele mai multe dintre restaurantele din Roman și zonă au venit deja cu oferte pentru cei care vor să petreacă Revelionul „în oraș”. Silviu Biriș sau Carmen Șerban sunt doar câțiva dintre artiștii anunțați a fi prezenți la Roman pentru a le cânta celor care întâmpină noul an 2018 la restaurant.

Castelul Sturdza Miclăușeni organizează în acest an petrecere de Revelion. Conform paginii evenimentului, seara de Revelion va începe cu primirea și vizita Castelului, și va continua cu un „meniu gourmet care include 7 feluri dintre cele mai rafinate, concurs de dans cu premii, recital de muzică live, ambient muzical asigurat de DJ, datini de Anul Nou cu ansamblul de obiceiuri populare din Timișești, foc de tabără, artificii și șampanie. Preţul pentru seara de revelion este 370 lei de persoană”.

O petrecere de neuitat, în stil glamour, cu un meniu rafinat  – este oferta Resortului Condor la trecerea dintre ani. Atmosfera va fi întreținută de formația Ambiance, iar organizatorii promit un cocktail bar, un foc de artificii, „momente speciale și invitaţi surpriză”. Pachetul pentru două nopți – 31 decembrie 2017 și 1 ianuarie 2018, care include cazarea, masa festivă de Revelion și o petrecere de Carnaval în prima zi a anului, este de 700 de lei de persoană. Pentru cei care vor să petreacă doar Revelionul, prețul este de 350 de lei de persoană, iar pentru Carnaval – 150 de lei de persoană.

Hotel Roman Plaza îi invită pe clienți să „transforme ultima noapte din an într-una de vis”. „Pachetul de Revelion conţine: invitat special Silviu Biriş, D-lema band și Dj, muzică de dans, dansuri Cabaret Moulin Rouge, tombolă cu premii mari și foc de artificii. Preţul pachetului este de 350 lei / persoană până la 1 noiembrie şi 395 lei / persoană după 1 noiembrie”, anunță organizatorii.

Și la Crama Ancuței se va organiza petrecere de Revelion: „Sărbătorește Anul Nou într-un mod autentic românesc la masa Ancuței. Oferta de revelion include un program artistic și tradiții și specialități. Program artistic: invitat special Silviu Biriș și formație București. Tradiții și specialități: Deejay, meniu boieresc românesc, obiceiuri de Anul Nou, muzică de dans, petrecere și focuri de artificii. Prețul este de doar 295 / lei persoană”.

Și restaurantele Bradul și Brăduțul anunță organizarea petrecerii de Revelion. „Vă invităm să petreceţi alături de noi trecerea dintre ani într-un ambient plăcut, cu mâncăruri tradiţionale, colindători şi multe alte surprize! Atmosferă va fi întreţinută de invitaţii noştri speciali, Carmen Şerban, Cristian Rizescu şi Nobil Band. Puteţi alege să petreceţi alături de noi la Restaurant Bradul (280 lei/persoană) sau la Restaurant Brăduţul (300 lei/ persoană)”, anunță organizatorii pe pagina evenimentului.

La Grand Faraon, atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de formația Symbol. „În noaptea dintre ani, vă invităm la „Restaurant Grand Faraon” Roman, pentru a petrece alături de cei dragi momente unice. Veţi dansa pe muzică live şi vă veţi bucura de un meniu de Revelion pregătit cu grijă de bucătării noştri, pentru că ne dorim să vă simţiţi oaspeţi de onoare. Pentru a sărbători cum se cuvine, restaurantul nostru vă pregăteşte un adevărat spectacol cu Formaţia Symbol Focşani”, anunță organizatorii, care au precizat că prețul pentru o persoană este de 250 de lei.

Și la Casa Romașcană se va organiza o petrecere în noaptea dintre ani: „Vă propunem un Revelion reinventat, ce îmbină armonios locația elegantă cu meniul copios de 5 stele, la care se adaugă băutura din belșug, muzică live de petrecere, dar și datinile și obiceiurile tradiționale, creând astfel rețeta perfectă pentru o petrecere de neuitat! Cină festivă: meniu copios reinventat și băutură din belșug. Program artistic: muzică live de petrecere oferită de formația Real și datini și obiceiuri tradiționale. Prețul este de doar 250 lei/persoană”.

La Motel Restaurant Imperial, petrecerea de Revelion costă 250 de lei de persoană. Organizatorii promit să aducă invitați speciali și să asigure un spectacol de artificii, iar printre cei care îi vor încânta pe clienți se numără și formația Marse Band, din Iași.

La Casa Chianti, prețul meniului pentru seara de Revelion este de 239 de lei de persoană. „Vino și petrece trecerea dintre ani la restaurantul ”Casa Chianti” într-o atmosferă dinamică susținută live de: Trupa ”Cotoro – Bai Band”, din Chișinău, trupa Calipso, trupa George Band și DJ Paul – din Roman. Invitați speciali: trupa de dansatori profesioniști „Stop & Dance” din Chișinău și Ansamblul de Datini și Obiceiuri „După Datina Străbună” din Moldova”.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0