Prima paginăSport

CSM Roman joacă miercuri pe terenul campioanei CSM București, în Liga Națională

CSM Roman joacă miercuri pe terenul campioanei CSM București, în Liga Națională

Dimensiune text

 

Ultima partidă a etapei a doua din cadrul Ligii Naționale de handbal feminin se dispută miercuri, 13 septembrie, de la ora 19, în Sala Rapid din Capitală, în care CSM Roman va întâlni campioana CSM București. Meciul, care va fi televizat de Digisport și Dolcesport, va fi arbitrat de Claudiu Gorina și Florin Melencu (Dolj), iar observator federal va fi Alin Cârligeanu (București).

Partida a fost amânată deoarece clubul romașcan a disputat, la finalul săptămânii, cele două manșe din primul tur preliminar al Cupei EHF, în care a trecut fără probleme, cu scorul general de 82-34, de formația Bosniacă HZRK Grude.

În prima etapă a Ligii Naționale, CSM Roman a obținut o importantă victorie pe teren propriu în fața HC Zalău, cu 26-23, în timp ce campioana a învins, în deplasare, AHCM Slobozia, cu 37-26.

În sezonul trecut, CSM București s-a impus în fața CSM Roman în ambele meciuri din campionat: 28-22, în etapa a treia, la București, și 27-24, la Roman, în etapa a 16-a. Singura echipă care i-a luat puncte campioanei în sezonul anterior al Ligii Naționale a fost Dunărea Brăila, care a învins, pe teren propriu, în etapa a patra, cu 30-27.

Ultimul succes al echipei din Roman în faţa CSM Bucureşti datează din februarie 2014, pe teren propriu, 27-20, înainte ca formația din Capitală să devină multinaționala care avea să câștige Liga Campionilor în 2016.

În celelalte partide ale etapei a doua a Ligii Naționale s-au înregistrat rezultatele: Dunărea Brăila – CSM Bistrița 30-31, CSM Slatina – Corona Brașov 22-25, U Cluj – Rapid București 37-29, HC Zalău – Măgura Cisnădie 28-27, Danubius Galați – AHCM Slobozia 20-21, HCM Râmnicu Vâlcea – SCM Craiova 24-28. Etapa viitoare, sâmbătă, 16 septembrie, CSM Roman, va întâlni, pe teren propriu, Danubius Galați.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0