Criterii importante pentru alegerea unui cazinou online în anul 2022

HomeAdvertorial

Criterii importante pentru alegerea unui cazinou online în anul 2022

Lista cazinourilor online acreditate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc se mărește pe an ce trece. În momentul scrierii acestor rânduri, pe piața românească de gambling activează 30 de operatori, majoritatea deținând platformă/platforma de jocuri de noroc, altele decât pariuri sportive.

Așadar, vorbim despre o ofertă foarte bogată pentru cine dorește să își deschidă cont la un cazinou online. De exemplu, unul dintre cazinourile intrate pe piață în vara anului trecut, Slot V cazino, oferă 1675 de sloturi, 48 de mese electronice, 36 de mese live și 8 jocuri de video poker. Este o ofertă impresionantă nu numai pentru o platformă nouă, ci pentru industrie per ansamblu. Mai mult, păcănelele online pot fi jucate și în variantă demo, așa cum se poate vedea în Slot V casino review.

Pentru a alege corect dintre numeroasele alternative, iată ce întrebări trebuie să îți pui în legătură cu cazinourile luate în considerare:

Este acest cazinou legal în România?

Răspunsul la această întrebare poate fi aflat foarte repede. De obicei, operatorii licențiați (legali) afișează pe site, în subsolul paginii principale, numărul licenței și valabilitatea ei. De exemplu, pe platforma cazinoului amintit mai sus scrie: „Avento MT Limited este o companie înregistrată în conformitate cu legislația malteză cu numărul de înregistrare C 82766 și operată în baza unei licențe acordate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România (ONJN) la data de 1 iunie 2021 cu numărul de licență L1213854W001295”.

În cazul în care nu găsești această informație pe site, intri pe pagina web a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, iar acolo găsești secțiunea „Aprobat” (Approved), unde este lista operatorilor licențiați.

 

Care este reputația cazinoului?

Până nu joci la el, este greu să îți dai seama dacă un operator este serios sau nu. Cu alte cuvinte, nu știi dacă vei putea retrage toți banii în cazul unui câștig foarte mare. Cazinourile online „neserioase” au, de obicei, următoarele practici:

  • Nu plătesc câștigurile obținute în mod corect de jucători, motivând că softul nu a funcționat corect. În schimb, se oferă să plătească 10% din câștig;
  • Introduc regula conform căreia câștigul mare trebuie rulat de un număr de ori înainte de a fi retras;
  • Întârzie trasferul banilor luni de zile;
  • Modifică softul jocurilor, astfel încât Payout-ul real să fie mai mic decât cel declarat.
  • În general, când sunt probleme de acest gen, ele sunt semnalate de jucători pe forumuri. E foarte puțin probabil ca un operator licențiat să nu își onoreze obligațiile față de clienți.

Care este statura cazinoului?

Nu foarte mulți oameni își pun această întrebare, dar este un detaliu important. Jackpotul pentru un slot EGT, de exemplu, este același indiferent de site-ul pe care joci. Dacă reușești să declanșezi un premiu de 8 milioane de lei jucând la un operator mai mic, este foarte posibil să nu îți primești banii, întrucât respectivul operator ar intra automat în faliment. În schimb, dacă joci la un cazinou cu anvergură internațională nu vor fi probleme.

Cât de prompt este serviciul de relații cu clienții?

Se poate ca în timp ce joci să întâmpini unele probleme, sau să ai niște neclarități. Ar fi neplăcut să adresezi o întrebare serviciului de relații cu clienții și să primești răspuns abia peste 24 de ore. De aceea, este bine să te orientezi către platforme care au serviciu de live chat și număr de telefon la contact. Atenție însă: chiar dacă au site-uri în limba română, unii operatori au serviciul de live chat numai în limba engleză.

În ce constau ofertele promoționale?

Majoritatea cazinourilor licențiate au oferte de bun venit foarte atractive, constând în fonduri suplimentare și/sau rotiri gratuite. Unele au chiar oferte de bun venit fără depunere. Recompensele primite nu pot fi băgate „în buzunar” decât după îndeplinirea unor condiții de rulaj. Aceste condiții sunt mai importante decât oferta în sine. Te sfătuim să joci unde ai cele mai mari șanse să transformi fondurile virtuale în cash.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0