Prima paginăSocial

Cristiana Tanasă este noul președinte al Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret

Cristiana Tanasă este noul președinte al Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret

Dimensiune text

 

Noul an școlar a adus și o conducere nouă pentru Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret al municipiului Roman. Alegerile pentru desemnarea noului președinte au avut loc luni, 13 noiembrie, funcția prezentând interes pentru doi tineri elevi romașcani.

Prima ședință de lucru din anul școlar 2017-2018 a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret (CCPT) al Municipiului Roman a avut loc în sala de festivități a Colegiului Național „Roman-Vodă”. La întâlnire au participat cei 56 de membri ai Plenului CCPT, consilierii educativi din fiecare unitate de învățământ și viceprimarul Roxana Iorga.

„Cu acest prilej a fost validată noua componență a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Roman, a fost ales președintele și secretarul CCPT și s-a prezentat raportul privind percepția tinerilor din Municipiul Roman. Pentru funcția de președinte au candidat: Cristiana Tanasă – elevă în clasa a XII-a la Liceul Teologic «Episcop Melchisedec» și Andrei Manolache – elev în clasa a XII-a la Colegiul Național «Roman-Vodă». Cei doi tineri au prezentat, în fața colegilor, motivele pentru care vor să devină președinți ai CCPT și programul lor electoral. În urma scrutinului organizat, cele mai multe voturi pentru funcția de președinte au fost obținute de Cristiana Tanasă, iar funcția de secretar a fost obținută de elevul Andrei Manolache. Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Roman reprezintă forul consultativ pe lângă structurile de conducere ale Municipiului Roman, care funcţionează pe baza dialogului structurat în ceea ce priveşte elaborarea şi monitorizarea aplicării politicilor publice în domeniul tineretului la nivel local”, au declarat reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Cei interesați să se înscrie în acest for o pot face completând formularul ce poate fi descărcat de aici: http://primariaroman.ro/ConsLoc/HCL/2016/012_ANX_1-1_2016-01_FORMULAR_ADEZIUNE.pdf.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0