Cristian Malei a preluat, din această săptămână, funcția de director al Poliției Locale

HomeActualitate

Cristian Malei a preluat, din această săptămână, funcția de director al Poliției Locale

 

Noul director al Poliției Locale din municipiul Roman este, din această săptămână, Cristian Malei.    Acesta a câștigat concursul organizat în luna septembrie de Primăria Roman pentru ocuparea acestei funcții. Funcția de director al Poliției Locale a rămas liberă după ce, din luna august, fostul director Daniel Cazacu a fost mutat pe un alt post din cadrul Poliției Locale.

Cristian Malei a preluat funcția începând de luni, 2 octombrie. „Am avut o discuție la sfârșitul săptămânii trecute, în care i-am solicitat ca în prima săptămână să se familiarizeze cu activitatea de la Direcția de Poliție Locală. Ulterior, la sfârșitul aceste săptămâni, vom avea o nouă întâlnire pentru a-mi prezenta viziunea sa în ceea ce privește desfășurarea activității la această direcție și modul în care poate duce la îndeplinire cerințele pe care eu i le-am impus”, a afirmat primarul Lucian Micu.

La concursul din luna septembrie pentru funcția de director al Direcției Poliției Locale s-au înscris Cristian Malei, fost adjunct în Poliția Roman, și Sorin Panaite, director adjunct al Poliției Locale, însă acesta din urmă nu s-a prezentat la proba scrisă.

Cristian Malei a ieșit în vara anului trecut la pensie din Poliția Roman. Acesta este absolvent al Liceului de Matematică-Fizică „Gheorghe Roşca Codreanu” din Bârlad, după care a urmat cursurile Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, devenind polițist în anul 1995. Postul de director al Direcției de Poliție Locală a fost ocupat până în august de Daniel Cazacu, la rândul său pensionat din Poliția Română.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0