Prima paginăSanatate

Corturi pentru a vă feri de caniculă

Corturi pentru a vă feri de caniculă

Dimensiune text

 

cort prim ajutorZilele de caniculă impun şi o grijă a autorităţilor faţă de cetăţenii comunităţii. Astfel, mai multe corturi au fost amplasate în oraş, iar în alte câteva puncte fixe sunt amenajate puncte de intervenţie şi sprijin.

Astfel, se distribuie apă populaţiei în locurile fixe: în Piaţa Centrală, la sediul Administraţia Pieţelor, la Farmacia Richter de pe strada Anton Pann, la Dispensarul 1 din strada Bogdan Dragoş şi la sediul Primăriei.

„În plus, de luni se vor amplasa două corturi, cu ventilatoare, unul în zona centrală, în zona cubului, unde e traficul mare spre zona pieţei, şi unul în zona Marom. Corturile vor avea apă, ventilatoare, astfel încât persoanele care nu se simt bine să aibă toate condiţiile pentru a trece peste temperaturile ridicate”, a declarat primarul Laurenţiu Leoreanu.

Corturile sunt funcţionale între orele 11 şi 16. De asemenea, este ştiut faptul că în toate farmaciile din oraş sunt aparate de climatizare, dar şi dozatoare cu apă pentru cei care au nevoie de un răgaz pentru a-şi reveni de pe urma temperaturilor ridicate.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0