Prima paginăActualitate

Copil decedat în urma unui incendiu, în comuna Icușești

Copil decedat în urma unui incendiu, în comuna Icușești

Dimensiune text

Luni după-amiază, 18 ianuarie, în jurul orei 14:40, pompierii au fost înștiințați, prin apel la 112, despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Bălușești, comuna Icușești, informează ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM, și pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Icușești. Pompierii voluntari din cadrul SVSU Icușești au localizat incendiul, care s-a manifestat în interiorul unei camere dintr-o locuință, cu degajare mare de fum. În interiorul camerei erau trei copii minori. Aceștia au fost evacuați de mama lor, până la sosirea forțelor de intervenție.

„Forțele de intervenție au găsit la fața locului un sugar de cinci luni, în stop cardio-respirator, cu arsuri la nivelul membrelor inferioare. Din păcate, copilul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD declarând decesul. În urma incendiului a ars patul care se afla în imediata apropiere a sobei. Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost reprezentată de jarul sau scânteile căzute din sistemele de încălzire”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0