Copil de cinci ani accidentat de o mașină, la Văleni

HomeActualitateRural

Copil de cinci ani accidentat de o mașină, la Văleni

 

Duminică, 2 februarie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 157A, în localitatea Văleni, soldat cu rănirea unui minor de cinci ani.

Conform IPJ Neamț, din cercetările preliminarii efectuate de polițiștii Biroului Rutier Roman s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 58 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe DJ 157A, în localitatea Văleni, a surprins și accidentat un minor în vârstă de cinci ani, din Suceava, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

„În urma impactului a rezultat rănirea minorului, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Cadrele medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Roman l-au diagnosticat pe copil cu policontuzii și fracturi la ambele oase ale gambei, în evoluție bună, copilul urmând a rămâne pentru circa o săptămână internat în secția de Chirurgie infantilă a spitalului.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0