Prima paginăSocial

Copac plantat după primul an de mandat

Copac plantat după primul an de mandat

Dimensiune text

 

Primarul Lucian Micu a dorit să marcheze împlinirea unui an de la alegerile pe care le-a câștigat pentru fotoliul de primar al municipiului Roman, astfel încât a plantat un copac în fața administrației publice locale. Pe 11 iunie 2017, edilul, pe atunci viceprimar cu atribuții de primar, a câștigat alegerile parțiale ca și candidat din partea PNL.

Primarul Lucian Micu a declarat că a ales să planteze un platan, la recomandarea specialiștilor, deoarece ”împăduririle” se fac în perioada de toamnă târzie sau primăvară, înainte ca arborii să înfrunzească. Copacul a fost plantat în parcul din zona Muzeului de Artă, acolo unde, în urmă cu un an, reprezentanții presei locale au plantat câte un puiet de molid, dar doar câțiva s-au și prins sau au rezistat ”naturii umane”.

”S-a împlinit un an de când am câștigat alegerile pentru funcția de primar al municipiului Roman. Împreună cu echipa din Primărie, am decis să sărbătorim acest moment prin plantarea unui arbore. Plantările se fac în perioada de primăvară și toamnă, dar am reușit să găsim, de la specialiști, un platan crescut în pepinieră și care se poate dezvolta frumos și să ne ofere o ”gură de oxigen” pentru următorul an. Nu susțin ideea că ”se face pădure cu un copac”, dar cred că prin fiecare idee, proiect, acțiune mergem mai departe spre dezvoltare. Rămân aceeași persoană deschisă la propuneri, la critici constructive, la dialog, pentru că, de cele mai multe ori, prin comunicare se pot rezolva multe probleme. Sper că nu am dezamăgit și vă asigur că, de la etapă la etapă, vom munci mai mult și mai bine, pentru orașul în care trăim”, a scris primarul Lucian Micu, pe pagina sa de socializare.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • ion de la raion 3 ani

    Ce stire intersanta!

  • Adela 3 ani

    Molizii s-au prins peste tot unde au fost udati.