HomeNeamt

Consiliu local incomplet la Horia

Ședința de constituire a noului consiliu local al comunei Horia a avut loc vineri, 29 iunie. Consilierului PP-DD i s-a retras sprijinul politic.

 

Spre deosebire de alte ședințe similare, la Horia nu s-a reușit constituirea completă a consiliului local. Lui Gheorghe Ailoaiei, care prinsese o funcție de consilier local din partea PP-DD, i-a fost retras sprijinul politic, astfel că noul consiliu local al comunei Horia se va completa într-una din ședințele următoare. Motivul retragerii sprijinului politic a fost faptul că Gheorghe Ailoaiei nu a vrut să respecte protocolul pe care PP-DD l-a semnat la nivel județean cu APEL.
Nu a respectat protocolul de colaborare pe care PP-DD l-a încheiat, pentru formarea majorităților în cadrul consiliilor locale. Domnul Ailoaiei a spus că voturile cetățenilor îl îndreptățesc să ia ce decizie crede el de cuviință și nu a vrut să respecte linia de partid. Acesta va fi înlocuit în cel mai scurt timp„, a afirmat Mihai Fărcășanu, președintele PP-DD Neamț.

Mai jos este redată lista celor 14 consilieri locali validați, care vor lua decizii pentru locuitorii din Horia, împreună cu primarul Vasile Baciu (APEL):

Nr. Nume și prenume Formațiunea politică
1 Baciu Ioan-Cristian (viceprimar) USL
2 Botezatu Mircea APEL
3 Calalb Petrișor USL
4 Cloșcă Dumitru APEL
5 Cloșcă Ioan APEL
6 Dornescu Dumitru APEL
7 Grecu Ioan USL
8 Iancu Gheorghe APEL
9 Levărdă Connstantin APEL
10 Mihăilă Sandu independent
11 Muntianu Toma USL
12 Murariu Constantin-Viorel USL
13 Niță Vasile USL
14 Tofan Salvadori USL

Comentarii

WORDPRESS: 0