Concurență mare la concursul „Bucuria iernii, la Roman”

Concurență mare la concursul „Bucuria iernii, la Roman”

 

Nu mai puțin de 24 de persoane s-au înscris la competiția organizată de administrația locală pentru a câștiga titlul de cel mai frumos loc de muncă sau locuință împodobită pentru sărbătorile de iarnă. Grupul „Bucuria iernii, la Roman” a fost creat la începutul lunii, numărând în prezent peste 750 de membri, competiția fiind deschisă până pe 20 decembrie.

„Regulamentul este foarte simplu! În acest grup deschis, veți putea încărca maxim 3 fotografii prin care să vă «lăudați» cu modul în care ați împodobit vitrina/ curtea/ balconul sau fereastra camerei. Promovează postarea în rândul prietenilor și strânge cele mai multe Like-uri până pe 20 decembrie, ora 15:00. Câștigătorii vor fi anunțați pe 21 decembrie și vor fi apoi premiați de către conducerea Primăriei municipiului Roman”, spun reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Până acum sunt cel puțin patru postări ale romașcanilor care ating sau chiar au depășit 300 de aprecieri, concurența fiind mare atât pentru premiul dedicat agenților economici care și-au ornat frumos vitrinele, dar și pentru iluminatul ornamental al caselor sau al ferestrelor.

Premierea câștigătorilor se va face în ședința festivă a Consiliului Local, ce va avea loc pe 21 decembrie, de la ora 14.00, în sala de conferințe a Hotelului Roman Plaza.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0