Prima paginăReligie

Concerte de colinde în Protopopiatul Roman

Concerte de colinde în Protopopiatul Roman

Dimensiune text

 

În perioada lunii decembrie vor avea loc la Roman câteva concerte tradiționale de colinde, ce vor reuni corale cu renume din zona Eparhiei Romanului și Bacăului, alături de cunoscuta Corală „Armonia” de la Constanța.

După concert de colinde susținut duminică, 11 decembrie, de Grupul Psaltic „Episcop Melchisedec Ștefănescu”, de la ora 17.30, la Metocul chiriarhal „Sfinții Părinți Ioachim și Ana”, marți, 13 decembrie, la ora 17.00, în sala de evenimente a Restaurantului Multiplex din Parcul Municipal Roman, Protopopiatul Roman va organiza concertul caritabil „Noapte de Crăciun”, susținut de Corala „Armonia”. Suma de bani colectată din donațiile oferite de persoane fizice sau juridice cu prilejul evenimentului cultural va fi dăruită unui copil bolnav de leucemie. Intrarea se va face pe bază de invitație. Mai multe detalii se pot afla sunând la numărul de telefon: 0745.946.521.

Apoi, în data de 18 decembrie, la ora 17.30, în Catedrala arhiepiscopală „Sfânta Cuv. Parascheva”, sub genericul nașterii Pruncului Mântuitor, concertul denumit „Sus la poarta Raiului” va reuni grupurile corale ale mănăstirilor „Buna Vestire” Tisa Silvestri, „Adormirea Maicii Domnului” Diaconești, „Nașterea Maicii Domnului” Giurgeni. Acestora li se vor alătura Grupul Psaltic „Filomelos” din Onești, Grupul „Diaconia” din Roman și Corala „Paraschevi” din Roman.

 

concerte-de-colinde-1

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0