HomeActualitateComunicate

COMUNICAT DE PRESĂ: Membrii Delegaţiei Permanente a PNL Neamt, dezamăgiţi de atitudinea conducerii centrale a PNL

În cadrul Delegaţiei Permanente a PNL Neamţ, care a avut loc sâmbătă, 16 august a.c., din cei 93 de delegaţi prezenţi la eveniment, cei 74 de delegaţi rămaşi în sală au votat în unanimitate pentru susţinerea actualului Birou Politic Teritorial, acordându-i încrederea deputatului PNL Dorin Ursărescu, datorită activităţii sale în calitate de preşedinte al filialei judeţene a PNL Neamţ.

La eveniment au fost invitaţi Marian Petrache, secretarul general al PNL, Mihai Țurcanu, secretar regional al PNL pentru regiunea Nord-Est, şi Florin Țurcanu, vicepreşedinte al PNL responsabil pentru regiunea Nord-Est.

În ciuda susţinerii puternice a întregii delegaţii pentru Dorin Ursărescu, susţinere bazată pe o bună colaborare de-a lungul timpului şi demonstrată de rezultatele câştigate în alegeri, cât şi în ciuda problemei ridicate de către membrii delegaţiei, şi anume inutilitatea numirii unui birou interimar pentru această organizaţie, situaţie care ar avea un efect negativ direct asupra activităţii birourilor politice locale, reprezentanţii conducerii centrale au decis să se comporte arbitrar, fără să ia în considerare susţinerea legitimă pe care deputatul PNL Dorin Ursărescu o are la nivelul judeţului.

Invocarea unor argumente precum divizarea internă, infirmată, de altfel, astăzi, de către votul delegaţiei, sau rezultatele la alegerile europarlamentare din mai 2014, motiv nejustificat deoarece PNL a ocupat locul doi la nivelul judeţului Neamţ, este de prisos în actualul context, în care singura atitudine negativă este cea a domnului Eugen Țapu, a cărui misiune principală a devenit dezinformarea, ba, mai mult decât atât, dezbinarea PNL Neamţ.

„Atât eu, cât şi membrii Delegaţiei Permanente a PNL Neamţ suntem dezamăgiţi de atitudinea conducerii centrale a PNL. Rezultatul muncii noastre din ultimii ani este confirmat de evoluţia filialei şi de unitatea membrilor. Au fost preşedinţi de filiale care, la finalul şedinţei, au spus că vor demisiona dacă se va lua decizia de a numi un birou interimar al organizaţiei judeţene. Luând în considerare campania electorală care urmează şi necesitatea unei echipe puternice şi eficiente la nivelul judeţului Neamţ, judeţ în care liberalii au întâmpinat mereu dificultăţi, consider că această schimbare de atitudine faţă de întreaga echipă reprezintă o ofensă adusă unor liberali care nu au făcut decât să se străduiască pentru acest partid şi să promoveze valorile liberale. Lupta politică pe care PNL trebuie să o ducă este faţă de partidul stat, a cărui guvernare este nefastă, nu faţă de o echipă consolidată la nivel judeţean, care a devenit în ultima perioadă o ţintă,” a declarat deputatul PNL Dorin Ursărescu.

 

Departamentul de comunicare al PNL Neamţ

16 august 2014

Comentarii

WORDPRESS: 0