HomePolitica

Comunicat de presă: Demisie… degeaba!

(P)

Iată că inevitabilul s-a produs! Extrem de tîrziu, premierul Emil Boc și-a dat demisia la presiunea lui Traian Băsescu, deschizînd, astfel, calea către alegerile anticipate.

 

 

Actuala putere a devenit disperată! Conștienți de faptul că revolta populară este mult mai profundă decît au arătat-o mitingurile din ultima vreme, brokerii de putere din defuncta coaliție de guvernămînt încearcă să mai salveze ce se mai poate.

Sperăm, pentru binele acestei țări, să nu vedem o întreagă înlănțuire de evenimente politice generate de Traian Băsescu, prin care să se urmărească tragerea de timp în ceea ce privește numirea unui nou guvern. Nu vrem să-l mai vedem pe Emil Boc în calitate de premier interimar, iar pe doamna Udrea la „butoanele” Trezoreriei Statului.

USL sprijină tot ceea ce ține de stabilitatea țării și îi cere lui Traian Băsescu să demareze de urgență procedurile pentru desemnarea unui guvern de tehnocrați care să administreze țara pînă la alegerile anticipate.

Este singura modalitate prin care România poate ieși din marasmul în care a fost adusă de Traian Băsescu și acoliții săi.

Țara trebuie să intre într-o nouă etapă din punct de vedere economic și social, iar USL înțelege să acționeze în acest sens, astfel încît cererile poporului român pentru o viață demnă să fie puse în practică.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0