HomePolitica

Comunicat de presă: Această campanie a fost despre RĂSPUNDERE și ADEVĂR

Iată că am ajuns și la sfârșitul acestei campanii electorale, iar peste mai puțin de două zile, românii sunt chemați din nou la urne.
Din punctul meu de vedere, această campanie a fost despre RĂSPUNDERE și ADEVĂR.

 

 

Am fost în nenumărate deplasări electorale, am participat la mitinguri, am vorbit cu mii și mii de oameni, am fost în casele lor și le-am vorbit despre ceea ce voi face pentru ei în viitorul mandat de senator, iar cuvintele de ordine au fost RĂSPUNDERE și ADEVĂR. Sunt exact lucrurile care ne-au lipsit foarte mult în ultimii ani, când fosta putere portocalie a mințit, a furat și a înșelat un întreg popor.

Cred cu tărie că imediat după 9 decembrie trebuie să pornim împreună la o reconstrucție a mentalității colective, la regăsirea unui sistem de valori unanim acceptat ca fiind corect și-n directă relație cu valorile europene pe care trebuie să le acceptăm ca fiind și ale noastre.

Am dus o campanie pozitivă și am încercat, atât cât a fost posibil, să nu răspund mizeriilor de doi bani ale adversarilor politici. Important este, după părerea mea, să terminăm odată pentru totdeauna cu promovarea urii și a dezbinării între români. Suntem același neam, de-a lungul istoriei am fost supuși multor experimente nefericite, însă, a venit momentul să pornim pe un nou drum.

Acesta este crezul meu!

Experiența politică dobândită în cele două mandate de senator mi-a demonstrat că nu poți clădi absolut nimic pe valori false. Am ales să rămân același politician deschis, apropiat de alegătorii mei și voi încerca în continuare să le slujesc interesele așa cum știu mai bine.

Un mare om politic american, Alexander Hamilton, unul dintre părinții fondatori ai SUA, spunea acum mai bine de 200 de ani, că este o diferență structurală între interesele și înclinațiile unui popor.

 

Aleg în continuare să reprezint interesele poporului meu!

Îmi doresc ca românii să iasă la vot în număr foarte mare și să aleagă calea USL, calea RĂSPUNDERII și a ADEVĂRULUI!

Pe 9 decembrie vreau ca poporul meu să aleagă un drum nou, iar noi, cei aleși, să nu le înșelăm așteptările și dorințele!

Ioan Chelaru, Senator PSD

Comentarii

WORDPRESS: 3
 • un cetățean 9 ani ago

  Aveți dreptate, domnule Chelaru . A venit vremea să terminăm cu promovarea urii și a dezbinării între români ( realizate de-a lungul timpului ,chiar de domnul Băsescu cu diferite afirmații publice prin care a jicnit diferite categorii sociale , cu diferite meserii sau profesii ). Prin muncă cinstită , realizarea unor proiecte într-adevăr utile pentru oameni și o viață trăită cu demnitate, credință și solidaritate umană, sunt sigur că putem să avem un trai mai bun și noi romașcanii , copiii și nepoții noștri !

 • un om 9 ani ago

  Doar USL-ul poate restabili ordinea in acest haos produs de un grup mare de tradatori de tara care ne jignesc si ne inseala increderea cu fiecare act comis impotriva interesului general! Avem nevoie de parlamentari ca dvs,cu dragoste pentru romani si pentru aceasta frumoasa saraca/bogata tara! Ajutati-ne stimate domn Chelaru sa ne recapatam demnitatea si sa conturam un viitor real si productiv pentru copiii nostri!

 • Croitoru Constantin 9 ani ago

  Maine mergem la vot si votam echipa Bratescu-Chelaru, varianta cea mai buna pentru noi.
  Haideti dragi romascani sa o dam afara pe Nuti!