Prima paginăActualitateNeamt

Complexul hotelier Condor se va redeschide

Dimensiune text

Complexul Condor, situat pe drumul dinspre Roman spre Piatra Neamţ, are un nou proprietar, care intenţionează să îl extindă, să îl modernizeze de la zero şi să îl redeschidă în luna august a acestui an. 

Complexul hotelier Condor, din comuna Dulceşti, va fi redeschis pentru public în luna august a acestui an, sub o formă mult mai modernă. Acesta a fost achiziţionat de către inginerul Alexandru Rotaru, fost candidat al Partidului Social Democrat la alegerile europarlamentare din primăvara anului 2014, care intenţionează să îl transforme într-un obiectiv de interes, care să atragă clienţi de pe raza întregului judeţ, dar nu numai.

„În momentul în care am achiziţionat acest complex, am decis să îi păstrăm numele, pentru că reprezintă o tradiţie pentru locuitorii din zonă. El îşi va păstra structura iniţială – restaurant, hotel, spa – şi va rămâne încadrat la categoria trei stele, dar cu siguranţă va arăta de patru stele”, a declarat Alexandru Rotaru, noul administrator.

În acest moment, complexul este în plină renovare. Se schimbă tot, începând de la instalaţia electrică şi ajungând până la mobilă şi finisaje.

După ce va fi terminat, complexul Condor va pune la dispoziţie clienţilor săi 80 de locuri de cazare în hotel, o piscină exterioară de 200 de metri pătraţi, o piscină interioară modernă, piscină pentru copii, sală de bowling, sală de biliard, terasă, un iaz de pescuit, cu parc, saună, un spa modern, un cort de nunţi, două restaurante – unul de 200 de locuri şi unul de 140 de locuri, terenuri de minitenis şi minifotbal.

„Sperăm ca, odată cu dechiderea complexului, să contribuim la dezvoltarea zonei, pentru că nu mai există pe ruta Roman – Piatra Neamţ un astfel de obiectiv”, spune Alexandru Rotaru.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • lidia 6 ani

    As vrea sa stiu daca pe 1 august se poate un apartament pt o luna ….si unde sa ma informez ..ms