Prima paginăRoman

Compania CFR, amendată de Primăria Roman

Dimensiune text

Societatea Națională Căile Ferate Române (SNCFR) , filiala Iași, a fost amendată de Primăria municipiului Roman pentru că nu și-a făcut curat în zonele pe care le are în administrare.

 

 

Anul trecut, Poliția Locală a municipiului Roman a trimis către SNCFR două somații din cauza mizeriei care se vedea de-a lungul liniilor de cale ferată și a zonei din jurul stației CFR. Cele două somații au avut efectul scontat, astfel că reprezentanții CFR au făcut curățenie în zonele pentru care se întocmiseră somațiile.

Tot anul trecut, SNCFR a fost amendată de Primăria municipiului Roman pentru că, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe E85, la ieșirea din Roman spre Iași și Suceava, carosabilul era distrus. Amenda dată de Primăria municipiului Roman a fost de cîteva mii de lei și se pare că i-a stimulat pe angajații CFR întrucît, după primirea amenzii, a fost reparată șoseaua la nivelul trecerii cu calea ferată. Anul acesta, primăria a emis o altă somație către SNCFR. Somația a fost întocmită deoarece un părculeț de pe strada Ștefan cel Mare, care aparține CFR, este neîngrijit de luni bune.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0