Prima paginăActualitateRoman

Coadă la plata impozitelor locale

Dimensiune text

Romaşcanii au stat la coadă pentru a da bani Primăriei Roman. Cei care vor să plătească fără să vină la Primărie pot efectua plata online.

Romaşcanii s-au înghesuit şi în acest an să-şi plătească taxele şi impozitele locale, încă din prima zi de funcţionare a sistemului de colectare de la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale. Pe holul Primăriei Roman au fost, vineri de dimineaţă, sute de persoane ce au aşteptat la rând pentru a intra în biroul în care se plătesc taxele şi impozitele locale. Ordinea a fost asigurată de Poliţia Locală şi nu s-au înregistrat probleme. Principalele motive pentru care unii romaşcani au ales să-şi plătească impozitele încă de vineri au fost bonificaţia de 10% – acordată celor care-şi plătesc în întregime taxele locale aferente anului în curs până la 31 martie inclusiv – şi dorinţa de a scăpa de o grijă.

Au fost şi romaşcani care nu s-au arătat prea încântanţi de coada de la Direcţia de Taxe şi Impozite. Este vorba despre aceia care aveau de plătit amenzi sau alte taxe, aferente întocmirii unor dosare. „Noi le mulţumim romaşcanilor pentru faptul că sunt conştiincioşi, sunt un exemplu de comportament civic. Totodată, le reamintim că perioada în care se acordă bonficiaţia de 10%  este de trei luni. Și persoanele cu venituri mici au la dispoziţie luna ianuarie şi luna februarie pentru a depune documentele cu ajutorul cărora să beneficieze de reducerea de 50% din valoarea taxelor şi a impozitelor locale datorate”, a afirmat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Roman.

Reprezentanţii Primăriei Roman reamintesc tuturor romaşcanilor care deţin un card bancar şi au acces la internet că au posibilitatea de a achita şi online taxele şi impozitele la adresa www.ghiseul.ro , conform procedurii afişate pe site-ul www.primariaroman.ro .

COMENTARII

WORDPRESS: 0