[VIDEO] Coadă de 6 kilometri și 50 de minute de așteptare pentru intrarea în Roman, după începerea lucrărilor la podul de la Horia

HomeSocial

[VIDEO] Coadă de 6 kilometri și 50 de minute de așteptare pentru intrarea în Roman, după începerea lucrărilor la podul de la Horia

Miercuri, 3 august, traficul rutier pe DN 2 – E 85, la intrarea în Roman dinspre Horia, a fost îngreunat, după începerea lucrărilor la calea de rulare de pe podul peste râul Moldova.

La începutul acestei săptămâni, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a anunțat că începând din 3 august vor începe lucrări de reparații la calea de rulare și de înlocuire a rosturilor de dilatație la pod. Lucrările au început cu sensul de mers de intrare în Roman dinspre Horia, cu frezarea asfaltului, și vor continua cu așternerea unui alt asfalt și apoi înlocuirea rosturilor, după care se va trece la celălalt sens. Reprezentanții DRDP Iași au precizat că termenul avansat de constructor pentru încheierea lucrărilor este finalul lunii august.

Azi au început lucrările de reparații asfaltice și înlocuire a rosturilor de dilatație la podul de pe DN 2, la intrarea în municipiul Roman. Operațiunea constă în frezarea asfaltului și așternerea unui covor nou pe un sens de mers, urmând demontarea rostului degradat, refacerea suportului, trasarea și realizarea găurilor, montarea rosturilor noi, după care se va trece la celălalt sens de mers. Mulțumim pentru înțelegere și sprijin în realizarea acestor lucrări care asigură rezistență și siguranță podurilor”, au transmis reprezentanții DRDP Iași.

Miercuri după-amiază, șoferii care tranzitează zona au trebuit să aștepte circa 50 de minute pentru intrarea în Roman, coada de autovehicule pe sensul de mers de intrare în oraș întinzându-se pe aproximativ șase kilometri.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Ce pot sa mai spun despre agaricii care i-au decizia de a asfalta/repara/ etc etc etc drumurile in luna August?!?
    Prostia romaneasca e ridicata la rang de arta.