Prima paginăCultural

Clubul „Viva Allegria”, bucuria de a fi copil! Andreea Lavinia Aldea a câştigat premiul întâi la Mamaia Copiilor 2013

Dimensiune text

Andreea, alături de profesoara de canto Alina Apetrii

Andreea, alături de profesoara de canto Alina Apetrii

Andreea Lavinia Aldea a câştigat, la finalul săptămânii trecute, unul dintre cele mai râvnite concursuri de interpretare muzicală din ţară: Mamaia Copiilor, ediţia 2013.

Eleva profesoarei Alina Apetrii, de la Clubul de copii „Viva Allegria”, a obţinut premiul întâi la categoria de vârstă 4-6 ani. Andreea a interpretat magnific melodia „Vine iarăşi Circul”, iar prestaţia sa a smuls ropote de aplauze atât spectatorilor, cât, mai ales, membrilor exigenţi ai juriului.

„Pentru Clubul Viva Allegria este un nou succes pe scenele concursurilor de elită din ţară. Vreau să o felicit din toată inima pe Andreea, un copil care a muncit foarte mult să ajungă aici, iar rezultatele au venit pe parcurs. În avampremiera acestui premiu a venit un alt trofeu prestigios, la Concursul Camena. de anul acesta. Premiul obţinut la Mamaia Copiilor mă obligă, ca profesor şi coordonator al Clubului Viva Allegria, la rezultate mai bune, care, până la urmă, fac cinste şi municipiului Piatra Neamţ”, a declarat Alina Apetrii, profesor de canto şi coordonator al Clubului de copii „Viva Allegria” Piatra Neamţ. „Vreau să o felicit şi pe Izabela Ciudin, care, pentru a doua oară consecutiv, a fost prezentă în finala concursului Mamaia Copiilor. Cred în talentul Izabelei, munceşte foarte mult şi sunt convinsă că, anul viitor, va urca pe podiumul acestui concurs”, a adăugat Alina Apetrii.

Finala Concursului Naţional „Mamaia Copiilor” 2013 s-a desfăşurat în perioada 11 – 14 iulie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. Anterior finalei au avut loc două preselecţii, iar numărul concurenţilor care au râvnit la prezenţa în ultimul act a fost de peste 800 de copii. Dintre aceştia, pietreanca Andreea Lavinia Aldea a dovedit că este cea mai talentată.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0