Prima paginăSport

Clubul Sportiv „Bao” Roman aniversează, în luna februarie, 30 de ani de activitate

Clubul Sportiv „Bao” Roman aniversează, în luna februarie, 30 de ani de activitate

Dimensiune text

 

Clubul Sportiv „Bao” Roman împlinește, în data de 10 februarie, 30 de ani de existență. Cu acest prilej, săptămâna viitoare, în perioada 8 – 9 februarie, la Sala Sporturilor din Roman va avea loc evenimentul „30 de ani de Qwan Ki Do în Roman”, eveniment organizat de Clubul „Bao” în parteneriat cu Primăria municipiului Roman și Clubul Sportiv Municipal Roman.

În cele două zile, evenimentul va include acțiuni ale Federației Române de Qwan Ki Do, un antrenament festiv cu participarea foștilor și actualilor sportivi ai Clubului Sportiv „Bao” Roman, atât din țară, cât și din străinătate, precum și Gala Demonstrativă „Bao Roman la 30 de ani”. Acordul de parteneriat a fost aprobat de consilierii locali romașcani în ședința de joi, 30 ianuarie, acord prin care municipalitatea va pune Sala Sporturilor la dispoziția Clubului „Bao” pentru desfășurarea evenimentului.

„În cei 30 de ani de existență, Clubul Sportiv Bao Roman, a avut o activitate deosebită, crescând în valoare de la an la an, ajungând în prezent să fie unul dintre cele mai importante cluburi din România și nu numai. Acest lucru este dovedit de valoarea rezultatelor obținute la nivel național și internațional. În anul 2019, Clubul Sportiv Bao Roman s-a situat pe locul întâi în clasamentul general la Campionatul European pentru Copii și Juniori care s-a desfășurat la Zürich în Elveția și pe locul întâi în clasamentul general la ultimul Campionat Național pentru Juniori și Seniori, fiind declarat la Gala Anuală a Sportului Nemțean, cel mai valoros club din județul Neamț, la categoria sporturi neolimpice”, se arată în referatul de aprobare al proiectului de hotărâre adoptat de consilierii locali în ședința de joi.

În aceeași ședință, a fost aprobat un acord similar, cu Federația Română de Arte Marțiale – Departamentul Qwan Ki Do, pentru organizarea, la Sala Sporturilor din Roman, în perioada lunilor februarie – aprilie, a mai multor cantonamente ale Lotului național de Qwan Ki Do – care are în componență mai mulți sportivi romașcani membri ai Clubului „Bao” –, în vederea pregătirii pentru participarea la Campionatul Mondial de Qwan Ki Do destinat seniorilor, care se va desfășura în perioada 16 – 19 aprilie, în orașul Cottbus, din Germania.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0