CITY BREAK by Sense

HomeAdvertorial

CITY BREAK by Sense

 

Sense_City_Break_1

City break este numele colecției capsulă Sense, perfectă pentru acele zile în care evadezi din cotidian, simți că se apropie vacanța sau te pregătești efectiv pentru o plecare. Albul, albastrul navy și roșul sunt coordonatele principale ale acestei colecții vesele, cu o încărcătură emoțională pozitivă, care îți va transmite involuntar o stare de bine. Mai mult, designerul Andreea Tincu a creat special pentru tine o colecție în care piesele vestimentare pot fi cu ușurință mixate între ele, pentru look-uri dintre cele mai creative. Depinde doar de tine să îți alegi modelele preferate și să le accesorizezi așa cum trebuie.

Sense_City_Break_Summer Day

Sense_City_Break_Tess

Sense_City_Break_Peschus

Dacă rochia este piesa ta preferată, îți va plăcea modelul Summer Day, cu bandă în talie contrastantă și print estival, respectiv buline albe pe fond op art, din jersey fin. Culoarea roșie nu dispare din tendințele noului sezon, ci dimpotrivă, îmbracă-te în nuanțe hot de roșu și bucură-te de impactul puternic, vesel asupra celorlalți. O altă propunere de rochie este modelul Tess cu print în dungi verticale, combinate cu flori intens colorate sau sarafanul din in, Peschus, care este foarte chic, are o linie potrivită verii și poate fi purtat atât la serviciu cât și în vacanță.

Accesorizează aceste rochii cu sandale joase sau cu platforme înalte cu talpă din imitație de lemn sau plută. Pentru vacanțe, potrivite sunt și modelele gladiator sau cele argintii/aurii.

Sense_City_Break_Bella Signorina

Sense_City_Break_Costa Rica

Sense_City_Break_Alicia

Pantalonii Costa Rica sunt din denim subțire, în nuanța verii de bleu serenity. Sunt smart-chic și îi poți purta la bluzele cu dungi sau buline ale colecției. Tendința Stripes este o prezentă obligatorie în noul sezon. Poți admira piese vestimentare cu dungi în prezentările Armani, Ferragamo, Missoni, Stella McCartney, Gucci sau Prada și te vei bucura să găsești și în colecțiile românești Sense piese care respectă tendințele internaționale. La aceste bluze, poți purta cardiganul uni din in alb, set cu topul Simplicity, foarte plăcut pentru piele și practic.

Sense_City_Break_Irene

Sense_City_Break_Felicity
Sense_City_Break_Simplicity

Fustele grupei au lungimea midi, 7/8 sau maxi. Modelul Adina este evazat în partea de jos și îți evidențiază silueta, în timp ce fusta din denim Andy îți alungește picioarele și îți marchează frumos talia. O altă variantă este fusta din jersey imprimat, foarte lejeră și ușor de combinat cu topuri uni.

Sense_City_Break_Andy

Sense_City_Break_Adina
Sense_City_Break_Grace

Brandul Sense folosește foarte mult materialele naturale, bumbacul și inul fiind esențiale în colecțiile primăvară-vară.

În fiecare sezon, Sense, sub conducerea creativă a designer-ului Andreea Tincu, îți propune o colecție amplă, împărțită pe mai multe familii, inspirate din tendințele internaționale și adaptate particularităților clientelor din România. Produsele vestimentare Sense sunt lucrate în fabricile proprii din România, un aspect important în filosofia acestei mărci. În paralel, Sense importă materiale și fire de la fabrici cu vechime din Europa, dintre care cele italiene sunt, de departe, cele mai importante.

Poți proba modelele colecției City Break în rețeaua de magazine proprii, dar și în magazinul online www.fashionsense.ro .

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0