Circulație blocată pe strada Mihai Viteazul, din cauza unui bagaj considerat suspect. Ce a pățit posesorul acestuia

HomeActualitate

Circulație blocată pe strada Mihai Viteazul, din cauza unui bagaj considerat suspect. Ce a pățit posesorul acestuia

Miercuri după-amiază, 27 martie, ora 17:17, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Mihai Viteazul, din municipiul Roman, se află un bagaj, posibil suspect, informează IPJ Neamț.

„Polițiștii au delimitat perimetrul, la fața locului intervenind o echipă de pirotehniști. După ce s-a constatat că bagajul în cauză nu reprezintă un pericol, acesta a fost preluat de polițiști pentru continuarea verificărilor. În urma verificărilor efectuate de polițiști a fost identificată persoana care ar fi abandonat bagajul în cauză, o tânără în vârstă de 25 de ani, din municipiul Roman”, a precizat inspector de poliție Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Tânăra, de la locuințele sociale din strada Fabricii, ar fi găsit bagajul la gunoi și, după ce ar fi văzut că e gol, l-ar fi abandonat lângă un copac, în zona Școlii „Calistrat Hogaș” de pe strada Mihai Viteazul. Ea a fost sancționată contravențional, în baza Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 500 de lei.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0