Prima paginăSocialTimp liber

Cine va cânta în Roman la spectacolul de Revelion din Piața „Roman Vodă”

Cine va cânta în Roman la spectacolul de Revelion din Piața „Roman Vodă”

Dimensiune text

 

 

Autoritățile locale lucrează în această perioadă la definitivarea programului manifestărilor de sfârșit de an care vor fi organizate în Roman de Sărbători. Din program nu vor lipsi concertul de Revelion, focul de artificii, cadourile oferite copiilor din oraș pe traseul „Caleștii lui Moș Crăciun” sau festivalul de datini și obiceiuri care va include, ca în fiecare an, ansambluri din comunele din zonă.

Dacă la programul detaliat pentru ultimele dintre manifestările menționate încă se lucrează, primarul Lucian Micu a anunțat, în conferința de presă de luni, 10 decembrie, numele artiștilor care vor concerta la trecerea dintre ani în cadrul spectacolului din centrul orașului.

„Lucrăm în această perioadă și la programul pentru Sărbători și la programul pentru Revelion. Discuțiile sunt foarte avansate, în sensul în care deja am reușit să facem programul și în aceste zile semnăm și contractele pentru concertul de Anul Nou. Suntem într-un parteneriat cu mai multe orașe din Moldova – Suceava, Botoșani și Piatra Neamț -, pentru ca între noi să împărțim o serie de artiști care vin în zona noastră. Concertul va începe la ora 21.00, cu un recital al Paulei Seling, de la ora 21.40 va cânta formația Bere Gratis, de la 22.30 vom promova și o serie de artiști locali pe care îi are municipiul Roman, la 23.05 va intra pe scenă Adda & Band. Cu câteva minute înainte de numărătoarea inversă pentru a intra în anul 2019, îmi doresc foarte mult să îi prezint publicului pe tinerii romașcani care au fost implicați în proiectul «Capitala Tineretului din România», un proiect care a făcut să arată că Romanul are tineri de viitor și de succes. Va urma focul de artificii, după care vom închide spectacolul de Revelion cu un recital al cunoscutei artiste basarabence Adriana Ochișanu”, a declarat primarul Lucian Micu.

 

Paula Seling

Bere Gratis

 

Adda

 

Adriana Ochișanu

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0