Prima paginăSocial

Cine sunt câștigătorii concursului de curățenie „Pentru un municipiu curat trebuie să ne dăm mâna. Romanul, casa noastră”

Cine sunt câștigătorii concursului de curățenie „Pentru un municipiu curat trebuie să ne dăm mâna. Romanul, casa noastră”

Dimensiune text

 

Cu prilejul Zilelor municipiului Roman are loc, la fel ca în fiecare an, premierea romaşcanilor care au participat la concursul local de curăţenie de primăvară, ajuns la cea de-a VIII-a ediţie. Câştigătorii au fost premiaţi miercuri, 17 mai, de primarul Lucian Micu. La ediţia din acest an a concursului s-au înscris 53 de participanţi.

În urma deliberării, s-a decis atribuirea premiilor pentru următoarele categorii de participanţi: prima categorie – formată din persoanele juridice şi fizice, a II-a categorie – formată din instituţii de învăţământ şi cea de-a III-a categorie – formată din asociaţii de proprietari. La prima categorie s-au înscris trei persoane fizice şi o entitate juridică, punctajele obţinute de către aceştia au fost foarte strânse, drept pentru care s-au acordat următoarele premii: Corneliu Varniote, Elena Juncu, Clubul Copiilor Roman şi Vasile-Daniel Andrici (locul I).

La categoria a II-a s-au înscris 13 instituţii de învăţământ, în funcţie de punctajele obţinute s-au acordat următoarele premii: Şcoala „Mihai Eminescu”, Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, Liceul Teologic „Sf. Francisc de Assisi” şi Colegiul Tehnic „Miron Costin” (locul I). Celelalte instituţii au fost răsplătite cu diplome de participare.

La categoria a III-a s-au înscris 36 asociaţii şi microasociaţii de proprietari. Finaliştii acestei secţiuni sunt: Asociaţia de proprietari nr. 22, Asociaţia de proprietari nr. 39A Smirodava, Asociaţia de proprietari nr. 5 şi Asociaţia de proprietari nr. 18R (locul I). Celelalte asociaţii de proprietari au fost răsplătite cu diplome de participare.
O menţiune specială a fost acordată grupei „Greieraşii veseli” de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 5, coordonată de educatoarele Mihaela Ion şi Valentina Humă.

Pentru fiecare categorie de participanţi s-au acordat următoarele premii: locul I – motocositoare; locul al II-lea – o roabă cu unelte de grădinărit; locul al III-lea – instalaţie de irigat, cu aspersoare; menţiune – câte două bucăţi de arbori din speciile molid şi paulownia.

Competiţia a avut ca obiective promovarea spiritului civic, aprecierea mediului înconjurător şi implicarea unui număr cât mai mare de romaşcani în acţiuni de întreţinere şi amenajare a spaţiilor din proximitatea locuinţei, a instituţiei sau a locului de muncă.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0