Cine? EXPERTOPTIC. De ce? Pentru că veți găsi ochelari de soare și de vedere de la branduri renumite

HomeAdvertorial

Cine? EXPERTOPTIC. De ce? Pentru că veți găsi ochelari de soare și de vedere de la branduri renumite

Purtarea ochelarilor de vedere nu este o alegere uneori, ci o necesitate. Vederea este un dar de preț pe care fiecare dintre noi ar trebui să îl prețuiască. Orice simptom că vederea ar avea de suferit ar fi bine să vă motiveze pentru a merge la un consult, fără amânare.

Astăzi veți descoperi pe piața de profil ochelari pe care veți dori să îi purtați. Astfel de opțiuni veți vedea și la oricare dintre cele 6 locații EXPERTOPTIC. Magazinele fizice le veți găsi în Rădăuți, Fălticeni, Suceava, Roman și în Botoșani (în două locații diferite). Aici veți găsi ochelarii de vedere care să pună în evidență cât mai frumos chipul dumneavoastră. În plus, vor fi realizați la comandă, astfel încât dioptriile să fie cele potrivite și să vedeți clar tot ce este în jur.

Brand renumit sau calitate

Multe persoane sunt de părere că ochelarii de la branduri de renume nu sunt accesibili. Situația reală nu este chiar așa. La EXPERTOPTIC veți descoperi branduri precum Furla, Guess, Vogue, Police, Ana Hickmann și multe altele, la un preț avantajos. Acest lucru se datorează faptului că vor să ofere clienților calitate la prețuri accesibile.

Când vorbim despre calitate superioară vorbim într-adevăr despre branduri renumite, dar nu numaidecât inaccesibile. La EXPERTOPTIC puteți beneficia și de consultatii ochelari Roman sau oricare alt oraș în care au locații fizice, precum și de consiliere pentru alegerea ramelor potrivite. Prețurile avantajoase pot fi cu siguranță unul dintre criteriile după care să vă ghidați pentru a alege EXPERTOPTIC.

Cât de des trebuie schimbați ochelarii?

Achiziția unei noi perechi de ochelari reprezintă o investiție pe care nu orice persoană o poate face regulat. Totuși este esențial să verificați cel puțin o dată pe an dacă dioptriile s-au schimbat. Asta pentru a nu agrava și mai mult problemele de vedere.

Primele semne că vederea are de suferit sunt atunci când începeți să vă încruntați pentru a citi sau a vedea ceva mai bine, dacă aveți dureri regulate de cap ce nu au altă cauză. Important de știut este faptul că la EXPERTOPTIC nu este obligatoriu să schimbați și ramele în cazul în care dioptria s-a modificat. Puteți înlocui doar lentilele, astfel costurile vor fi mai mici. Menționăm însă că ramele trebuie să fie într-o stare bună. În plus, dacă aveți deja rame de la unul din brandurile apreciate și cunoscute, cu siguranță arată încă impecabil, chiar dacă le aveți de ceva vreme.

De asemenea, la EXPERTOPTIC puteți beneficia și de serviciile de reparații ochelari. Dacă s-a rupt un braț spre exemplu, acesta poate fi prins la loc de cele mai multe ori. Pot fi schimbate și flexurile, pot fi înlocuite șuruburile, pernițele sau alte reparații de acest gen.

Cum alegeți ochelarii potriviți?

Când vorbim despre alegerea ochelarilor potriviți nu contează ce se poartă și ce este la modă. Cel mai mult contează propriile dumneavoastră preferințe și cât de bine se potrivesc în funcție de forma feței. Veți avea parte de consultanță din partea echipei pentru a fi siguri că luați decizia care vi se potrivește.

EXPERTOPTIC vă așteaptă în oricare dintre cele 6 locații. Puteți beneficia chiar de consult gratuit, în acest sens este de preferat să faceți o programare în prealabil – online sau telefonic. Important este să aveți grijă de vederea dumneavoastră și să alegeți ramele care să scoată în evidență trăsăturile feței, care să vă avantajeze. Descoperiți mai multe în pagina oficială www.expertoptic.ro.

Contact:

SUCEAVA: 0740 952 952
BOTOȘANI 1: 0744 754 754
BOTOȘANI 2: 0755 538 538
RĂDĂUȚI: 0747 750 750
FĂLTICENI: 0751 341 341
ROMAN: 0755 589 589.

Comentarii

WORDPRESS: 0