Prima paginăActualitate

Ceremonie de depunere a jurământului militar și de avansare în grad, la ISU Neamț

Ceremonie de depunere a jurământului militar și de avansare în grad, la ISU Neamț

Dimensiune text

 

Marți, 1 august, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț, a avut loc o ceremonie militară în cadrul căreia mai mulți pompieri au fost avansați în grad sau au depus jurământul.

Au fost avansate în gradul următor, la termen, cu data de 1 august, următoarele cadre militare: în gradul de maior, căpitanul Adrian Constantin (chemat în activitate cu data de 21 iulie 2005, în urma absolvirii Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București; în cadrul instituției este încadrat pe funcția de Adjunct al Șefului Inspecției de Prevenire), în gradul de plutonier adjutant şef, plutonierii majori Ionuţ Dominte (chemat în activitate cu data de 1 noiembrie 2007), Ştefan Mihai (chemat în activitate cu data de 4 iulie 2003) și Constantin-Gabriel Vultur (chemat în activitate cu data de 1 august 2006).

Tot cu această ocazie au fost avansați la gradul de plutonier major, plutonierii: Simion Mihai Bucur (chemat în activitate cu data de 1 septembrie 2006), Paul Ovidiu Crăciun (chemat în activitate cu data de 1 septembrie 2006) și Bogdan Mihai Pricope (chemat în activitate cu data de 1 noiembrie 2007), iar în gradul de plutonier, sergenţii majori: Alexandru Marian Cepariu (chemat în activitate cu data de 28 iunie 2013) și Constantin Bogdan Mardare (chemat în activitate cu data de 28 iunie 2013).

Citește și:   Accident rutier la Horia, trei persoane au fost rănite

De asemenea, în cadrul ceremoniei de luni, a depus jurământul militar locotenent Rodica Nicorescu. Aceasta a fost chemată în activitate cu data de 1 iulie 2017, în urma desfăşurării examenului din luna decembrie 2016. A absolvit studiile superioare la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Este psiholog și psihoterapeut.

„Tot în cadrul aceleiași ceremonii au fost prezentați absolvenții promoției 2017, sublocotenent Robert George Cucută – ofițer absolvent al Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, și sergent major Andrei Dumitru Bălușescu, sergent major Andrei Bogdan Vasilache, sergent major Dumitru Sebastian Butescu – subofițeri absolvenți ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă «Pavel Zăgănescu» Boldești, Prahova, repartizați ISU Neamț, proveniți din unitățile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Le urăm bun venit noilor colegi şi cât mai multe misiuni încheiate cu succes, în cariera pe care şi-au ales-o!”, precizează un comunicat al ISU Neamț.

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0