HomeActualitateRural

Cercetat pentru distrugere

Un tânăr din comuna Sagna a fost pus sub control judiciar după ce a provocat scandal într-un bar din localitate. Scandalul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, dar reţinerea tânărului pentru cercetări şi prezentarea acestuia în faţa magistraţilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman s-au întâmplat luni, 17 noiembrie. Scandalul provocat de tânăr – cunoscut autorităţilor din cauza comportamentului său – a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. În jurul orei 3.10, numărul de urgenţă 112 a fost apelat de o persoană din Sagna, care a sesizat faptul că un tânăr a distrus mai multe geamuri la un bar.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a identificat un tânăr de 21 de ani, din Sagna, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi provocat scandal în incinta localului, tulburând ordinea şi liniştea publică, fapt ce a determinat clienţii aflaţi în bar să părăsească localul. Totodată, în continuarea activităţii infracţionale, tânărul a spart geamurile de la fereastra barului cu o bordură de beton”, a afirmat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi linişti publice şi, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

Comentarii

WORDPRESS: 0